België 

Circus Barones  2019  SURPRISE…..!

Met de voorstelling onder de titel SURPRISE reist het Circus Barones dit jaar door België

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘reis door de wereld’ droeg, laat het circus Barones zich dit jaar inspireren door de meest bekende sprookjes.

Clown Patatje is uw gastheer en voert u op een verrassende wijze mee door sprookjesland. In deze barre wintertijd zal hij u op zijn vliegend tapijt meevoeren naar het sprookjesland van duizend en een nacht gelegen in verre warme Oriëntaalse gebieden.

Zoals de naam van het programma ‘Surprise’ doet vermoeden wil men de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen.

Toch willen ze vast een klein tipje van de sluier lichten. Een bijzondere act voor het eerste in Vlaanderen! Vier jonge Hongaarse dames brengen u een adembenemend nummer hoog in de nok van het circus uitgevoerd op een draaiende perche carroussel.

Ook de clowns laten zich niet onbetuigd en vervoeren een van oudsher bekende Engelse dame de piste in met een eigenzinnig taxivoertuig dat tot hilarische toestanden  leidt.

Uiteraard er zijn er nog vele andere mooie acts tijdens dit 2 uur durend programma, maar zoals gezegd wil Circus Barones hier niet te veel over kwijt en zoals het in sprookjesland past laat men de toeschouwer graag zelf tot ontdekking komen.

Zoals we gewend zijn blijft circus Barones ook steeds vernieuwend. Een nieuwe piste met nieuwe licht- en geluidstechnieken ondersteunt door een mooie choreografie brengen je in een feeërieke sfeer.