Circus Barones presenteert “EVIVA ESPANA”

Beleef de gastvrijheid en het temperamant van de Spaanse cultuur.  De nieuwe productie van Barones ontvangt de bezoekers op “ Spaanse stijl “  in onze nieuwe en ultra moderne  geel rode circustent. Kom in de sfeer met een glaasje cava voor de dames , een biertje San Miguel voor de heren , de lekkere churros of snoepjes van Dulce de menbrillo voor de kids  .  Neem plaats op één van de 700 beschikbare seats en droom weg …( Opgelet : Spaanse dranken & snacks zijn niet op elke voorstelling . Deze zijn te koop in de catering en niet inbegrepen bij de ticketprijs )

barones2Het wordt een temperamentvol programma met traditionele waarden in exclusieve uitvoeringen. Traditie die op een magische manier wordt vertolkt en alle generaties zal bekoren: de kinderen belevende tijd van hun leven, de ouders kunnen meegenieten en oma en opa dromen van ver vervlogen tijden.

De voorstelling van 110 minuten omvat 18 acts in een vlot tempo . Zoals de traditie het wil, met een trilogie van artiesten, clowns en dieren.

Onze unieke dierennummers zullen gegarandeerd zorgen voor heel wat ohhh & aaah’s . De voorstelling start met een ijzersterk paardennummer met Andalusische paarden . De acts met de 7 Zwitserse Walliser geiten zorgen dan weer voor de vrolijke noot in Spaanse stijl . Voeg hier nog aan toe, lama’s in een unieke dressuur met paarden en vervolgens mini en maxi in de paardenwereld . Tenslotte één Europese topnummers . Een Britse acts met Beagel honden, op vakantie in Spanje .

barones3Wie circus zegt, zegt ook uiteraard kinderen. De clowneske bijdrage is daarom een belangrijke troef. Muzikale clowns uit Oostenrijk zullen met diverse acts en reprises iedereen laten schateren van het lachten. Eigen aan hun acts is vooral de interactie met het publiek.

Vervolgens de artiesten in de piste. Deze acts gaan van hoog in de nok van de tent tot indrukwekkende prestaties lager bij de grond. De meest gekende jonge artiest in Vlaanderen is zeker ‘ patatje “ . Door zijn deelname aan het VTM programma Belgium Got Talent wist bij heel wat harten te veroveren .

Als slot van elke voorstelling is er de indrukwekkende finale

Welkom in de magische wereld van het circus Barones !!!!

Poster barones

 De Website

Circus Barones