18 september 2017

Louis Knie toert rond in België

Circus Louis Knie is één van de laatste grote circussen in Europa. Circus Louis Knie uit Oostenrijk komt voor een tournee naar België. Meer dan 20 internationale top acts zorgen samen met de nieuwste special effects voor een onvergetelijke ervaring.

 Verder ziet het publiek onder meer vrijheidsdressuren met paarden en koeien, clowns, jongleurs, illusies en nog veel meer.

Theatertent

De voorstelling van Circus Louis Knie vindt plaats in een ‘state of the art’ theatertent die de nieuwste generatie tenten vertegenwoordigt. Vanaf alle plaatsen hebben bezoekers vrij zicht op de voorstelling. Het publiek is verzekerd van optimaal bezoekerscomfort en het complex voldoet aan de strengste Europese veiligheidseisen. De tent biedt maximaal 1.200 bezoekers een zitplaats en heeft een diameter van 35 meter. Tot aan de koepel heeft de tent een hoogte van 12 meter. Het volledige complex is voorzien van officiële bouwboeken en gekeurd en geaccordeerd door de Duitse keuringsinstantie TÜV. Voor de tent staat een grote foyer waarin ons buffet is ondergebracht. Alle tenten zijn stijlvol gedecoreerd en hebben met veel pluche en klatergoud de allure van een reizend theater.
tekst geleend van Hillenaar Events.