Boek de perfecte circusartiest voor jouw ideale event!

Neem contact op

Circusweb koppelt de beste circusartiesten aan jouw event!

Met een jarenlange ervaring op het gebied van programmasamenstelling én met een groot netwerk van artiesten helpt Circusweb je graag verder!

Circus is er in vele soorten en maten
Van optredens en creatieve workshops van jeugdcircussen. Tot de allerbeste nationale en internationale circusartiesten met professionele optredens van wereldformaat!

  • Van de professionele klassieke circusartiest met een ‘losse’ act.
  • Tot een professionele moderne circusvoorstelling, waarin een theatraal verhaal een grote rol speelt.
Ontdek de artiesten

Jouw vraag voor het huren van circusartiesten, in veel soorten en maten

  • Zoek je een randvermaak-circusact?
  • Speur je naar een ‘eyecatcher’ van een circusact van circa 5 tot tien minuten, die meerdere keren op een dag optreedt? (Van jongleur tot vuurspuwer en van clown tot goochelaar).
  • Of wil je je publiek liever een circusvoorstelling (van 30-45 minuten) met een bijzonder, grappig of actueel onderwerp tonen?
Help me verder!
  • Wil je een circusact die rondloopt of op één vaste plek speelt?
  • Zoek je een komische straattheatervoorstelling, een spectaculaire trapezeact of grootse steltenlopers?
  • Of wil je je gasten verrassen met een unieke en op maat gemaakte circusact?

We gaan graag met je circuswensen aan de slag!

We kennen het veld, de kwaliteiten van circusartiesten en de inhoud van hun acts/ voorstellingen goed. Dat maakt dat Circusweb gericht mee kan denken met de inhoud van je event en de allerbeste circusartiesten die daarbij passen.

Hieronder lees je de reacties van enkele samenwerkingspartners die je voor gingen:

Circusweb regelde het voor ons! De samenwerking was subliem en er speelde topacts!

Floor Janssens
Accountmanager
F

Tijdens het Hanzejaar 2023 was ik als artistiek producent verantwoordelijk voor het programma van het ‘Hanze Art Station’: een 10 weken durend multidisciplinair cultureel festival in de buitenlucht met aandacht voor alle denkbare kunstvormen.

Als programmamaker wil je het beste binnen een bepaalde discipline boeken. Maar je kan simpelweg niet op de hoogte zijn van álles wat speelt binnen al die disciplines.

Gelukkig was er voor de discipline ‘eigentijds circus’ een fantastische partner: Frens van Circusweb. Betrokken, meedenkend en goed op de hoogte van actuele en interessante internationale programma’s die spelen.

Het resultaat was een goed gebalanceerd programma (letterlijk en figuurlijk), geschikt voor jong en oud, dat uitstekend matchte met de ‘urban’ locatie. Topper!

Tibor Elferink
Artistiek producent Hanzejaar 2023
T