23 november 2017

Canadese Machine du Cirque komt

Uit Canada komt veel van het moderne circus. Na Cirque du Soleil en Cirque Eloize nu ook Machine du Cirque, of Circus Machine… wie weet wie het eerst deze naam gebruikte, want in Nederland is ook een gezelschap met dezelfde naam. In heel Europa is nu een tournee geboekt, die ook te zien is in Nederland en België, in de maanden februari en maart. Je kunt ze alvast boeken. Een productie van Van Baasbank en Vos. U  vindt deze producties ook al in onze Circusweb agenda. 

Wat te doen in een wereld zonder televisie, auto’s of computers? Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld, kort na een verwoestende Apocalyps. Er zit niets anders op, ze moeten helemaal opnieuw beginnen, alles weer opbouwen en uitvinden of er misschien nog andere overlevenden zijn. Wat te doen in een wereld zonder televisie, auto’s of computers?

Machine de Cirque

Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld, kort na een verwoestende Apocalyps. Er zit niets anders op, ze moeten helemaal opnieuw beginnen, alles weer opbouwen en uitvinden of er misschien nog andere overlevenden zijn.

27 feb 2018 Amsterdam, Meervaart
28 feb 2018 Zaandam, Zaantheater
02 mrt 2018 Aalst, Cultuurcentrum De Werf
03 mrt 2018 Veghel, De Blauwe Kei