20 december 2015

Samuel Pauwels

Leve het circus

samuelpauwels

 

 

 

 

 

 

 

Deze informatie is niet bijgewerkt, we zoeken nog naar verse gegevens.

cirquedebruxellesHet laatste nieuws dat we vonden was een leuke tour door Duitsland, met een leuke recensie. Hierboven op de foto een man die door een hoepel springt, ipv een tijger.

oude informatie: 

Het programma van Vive le Cirque van Samuel Pauwels is weer helemaal terug met een gloednieuw spektakel.

brussel3Hier de 12-jarige Silvane die haar paarden de piste instuurt. Het circus moest afgelopen jaar hun vaste plaats bij de Renbaan van Vilvoorde verlaten en kreeg van Brussel een nieuw terrein aangewezen. Hierdoor moest het circus noodgedwongen een hele tijd stoppen, maar nu is Samuel Pauwels weer helemaal terug na 7 maanden gedwongen afwachten.

Circus SamuelPauwels, brengt het publiek terug naar het circus van hun kindheid, een mens – tot – mens spektakel waarbij de artistieke prestaties van de gebroeders Pauwels en hun familie van dichtbij mee te beleven zijn.

brussel7Geen grote tentinfrastructuren, geen grote gevaarlijke dieren, geen grote Amerikaanse trucks maar wel kindvriendelijk onthaal, onvergetelijke commedia del’arte atmosfeer, aanvaardbare toegangsprijzen en een sprookjesachtige onderdompeling in de wondere circuswereld.

 

De vaders en grootvaders van Pauwels maakten het publiek aan het lachen in de grootste circussen van Europa, nu brengt deze generatie een circusvoorstelling waarbij alle disciplines, van acrobatie, jonglage tot clownerie aan bod komen, uitgevoerd door de volledige familiale groep net zoals het vroeger gebeurde.

 

brussel2
brussel4
brussel5 brussel6

 

Facebook van Pauwels