Word donateur

Word donateur van Circusweb! Op Circusweb vind je een divers contentaanbod: actueel circusnieuws, recensies, interviews, columns, een overzichtelijke agenda en informatie over alle circussen in Nederland.

Word donateur van circusweb!

Gratis content

Alle artikelen op Circusweb.nl zijn voor de lezers al ruim twintig jaar helemaal gratis te lezen! En dat houden we graag zo.

Op Circusweb vind je een divers contentaanbod: actueel circusnieuws, recensies, interviews, columns, een overzichtelijke agenda en informatie over alle circussen in Nederland.

Een nieuwe website – het ‘Circusweb-huis’ dankzij 106 donateurs

De inkomsten van Circusweb zijn zeer summier. Een uitdaging, gezien Circusweb na ruim twintig jaar hard toe was aan een nieuwe website.

In 2023 realiseerde Circusweb een nieuwe website. Dat alles dankzij een crowdfundactie, waarbij 106 donateurs gezamenlijk meer dan €7500,- doneerden. Een waardevol bedrag dat volledig is geïnvesteerd in een nieuwe website. Een stevig ‘huis’ waarbinnen alle informatie samenkomt.

Waarom donateur worden?

Maar… de ontwikkeling van de inhoud/ informatie binnen dat huis kent ook kosten. De doorontwikkeling van Circusweb, de vaste websitekosten, reiskosten die gemaakt worden voor de realisatie van recensies en interviews, een kleine vergoeding voor reactieleden die veel tijd en liefde stoppen in de creatie van hun tekstwerk. Op jaarlijkse basis worden er veel kosten gemaakt

  • Raakt een artikel je?
  • Lees je graag de recensie, interviews of nieuwsberichten?
  • Waardeer je de inzet van het Circusweb-team?
  • En… wil je daarom iets terugdoen?

Als donateur zorg je ervoor dat Circusweb blijft bestaan!

Donateurs

De nieuwe website kwam mede tot stand dankzij de onderstaande donateurs:

Arjan van der Dussen

Arthur Hofmeester

Clown Frenky

De Jongh

Dennis Rijsteberg

Leo Copini

Mathijs te Kiefte

Ron Mikkenie

Roy Potijk

Samuel Koridon

Willem Rodenhuis

Wim & Jeroen