17 juli 2017

Circus Pipo brengt totaalconcept kindervermaak

Correspondent Robert-Jan Meijer bezocht het Belgische Circus Pipo en stond verbaasd over het totaalconcept kindervermaak. Een circus met een nieuwe formule. Het slaat aan. Circus Pipo is wel vaker voorloper van nieuwe concepten… wie weet zijn ze weer trendsetter. 
Zoals vorig jaar werd ik weer vriendelijk en met open armen ontvangen. Deze keer in het Belgische Lommel. Waar Circus Pipo tot 23 juli staat. Ondanks het slechte weer is iedereen opgetogen. Het valt me ook op dat de dieren weer rustig in hun staltent staan. En zelfs als ze het willen naar buiten kunnen wandelen waar een grote weide is en ze lekker kunnen grazen. Dierenwelzijn staat hier nog altijd voor op bij Circus Pipo.
Springkastelen
Buiten de stallen staat ook een tent kleine circustent en een grote tent met onder de grote tent 4 grote springkastelen waar kinderen lekker op kunnen springen.
Na een goed gesprek met de circusdirectrice Dolly begrijp ik dat ze bezig zijn met een nieuw concept. Voor een klein bedrag van 10 euro kunnen de kinderen genieten van de springkastelen, kinderboerderij, schminken een voorstelling in de kleine tent en zoveel meer. Om 13:00 uur gaat de grote tent open met springkastelen en om 15:00 uur gaat de kleine tent open en begint de wondere wereld van het circus.  Na de voorstelling kunnen de kinderen nog tot 18 uur zich lekker vermaken op de springkastelen.
De voorstelling
Ik ben verschillende keren naar de voorstelling geweest.en telkens is het weer een show vol spektakel. Ik spreek ook mensen aan na de voorstelling, verschillende ouders zijn over het concept zeer tevreden. En dat men zeer genoten heeft dus alles bij alles zet Circus Pipo weer iets schitterends neer waar men kan genieten van kinderboerderij, springkastelen, voorstelling, schminken, cafetaria. Alles bij alles Circus Pipo en hun mensen zetten de bezoekers weer goed in de schijnwerpers en hebben het weer goed voor elkaar. Een schitterend concept waar zowel jong als oud van kan genieten.