10 december 2015

l.Circo Circolo

Circo Circolo – Festival voor Het Nieuwe Circus


Circolo is hét internationale festival voor ‘Het Nieuwe Circus’: het maken van gedurfde combinaties van circus met dans, theater, techniek, vormgeving en muziek. Elke twee jaar kun je dit festival bezoeken. Na jarenlang gevestigd te zijn in Liempde verkast het leuke festival nu naar Tilburg. Met buitenlandse producties en jeugdcircussen.
circocircolo2
In 2012 bezochten 22.000 mensen dit unieke sfeervolle festival voor het nieuwe circus. Een festival als Circo Circolo moet je bezocht hebben. Pas dan weet je waarom je terug wil! ie Circo Circolo deze vijfde editie bezoekt, is getuige van de verbluffende evolutie van het traditionele circus tot modern circustheater, van de ontwikkeling van kunstig ambachtelijk entertainment tot een autonome, hoogstaande en vermakelijke, kaleidoscopische podiumkunst.
Naast de voorstellingen organiseren dit festival Circolo-eXtra, waarbinnen zij zich richten op verdieping, uitleg en onderzoek van het huidige circusklimaat, zowel nationaal als internationaal.

Nieuwsgierig naar de agenda en de details van dit festival? Wij vermelden dit uitsluitend op verzoek van de organisatie.