Tilburg – Tien dagen, vier extra grote circustenten, meer dan twintig voorstellingen, diverse attracties, kampvuurtjes en horeca. Dat belooft tien dagen lang heel goed vertoeven in het Leijpark met allerlei nationale en internationale circusacts van de bovenste plank.

Gevaar

Er loopt dit jaar een rode draad door het programma van Circolo. Of nee, eerder een lont. Een aangestoken lont van een bom en de enige manier om ‘m te ontmantelen is door met een vliegende motor door de piste te vliegen terwijl er iemand op je hoofd balanceert. Je hebt het misschien al een beetje door, het thema dit jaar is: gevaar.

Circus en gevaar gaan hand in hand. En dat is dit jaar duidelijker dan ooit tevoren. Circusartiesten zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Maar waar ligt de grens van het gevaar? Hoe ver durf je te gaan? Ons programma weerspiegelt de worsteling van artiesten met dit thema. Van gevaarlijk grappig tot gevaarlijk sensationeel. Festival Circolo 2020 biedt een programma tjokvol fantastische voorstellingen met spectaculaire trucs, diepzinnig theater en spitsvondige humor.

16 t/m 25 oktober 2020 Leijpark Tilburg

Meer informatie vind je op de website van circolo