Freiwald, met voor de laatste keer Buba in het circus, scoort torenhoog in bezoekcijfers op Circusweb

Buba al 35 jaar gelukkig in het circus

bubagelukkiginhetcircus

 

 

 

Circusfamilie Freiwald komt dit jaar met een prachtig programma: BUBA 35 jaar gelukkig in het circus.

paardenactJenifer met kamelenfreiwaldBuba

 

 

 

 

Buba krijgt dit jaar de absolute hoofdrol in het circusprogramma van Circus Freiwald. Zij is de beroemdste olifant van Nederland en letterlijk dé grote vriend van alle kinderen in het land. Buba is bekend uit de jeugdfilm ‘Knetter’. Beleef het mee, als de 3500 kilo zware olifant voorzichtig Sharon, de jongste circusartieste op haar slurf meedraagt. Ook de geiten, de ezel, de zebra’s, de lama’s en natuurlijk de paarden zijn er weer, onder de deskundige en diervriendelijke leiding van Monika en Lutz Freiwald. Ieder traditioneel circus heeft paarden, en de liefhebbers van dressuur zullen niets tekort komen.

freiwaldfamRecensie van Sjaak van den Heuvel, 10-7-2013

Ik ben blij dat ik met eigen ogen mocht zien wat dit circus te bieden heeft. Afgelopen winter hebben ons mooie verhalen bereikt over de ambiance en ik moet zeggen dat ook met de reguliere tournee kosten noch moeite zijn gespaard om de show zo perfect mogelijk neer te zetten.
Om te beginnen zijn licht en geluid perfect en ook de muziekkeuze vind ik prachtig. Veel lekkere strakke marsmuziek (dat is een andere liefhebberij van mij). Aan de aankleding is ook enorm veel zorg besteed, de artiesten zien er allemaal geweldig uit. Ook de dieren dus, zoals de paarden met hun prachtige maskers.
De dierennummers mogen er zijn, dat wisten we al. Heel speciaal vond ik de honden, een geweldig leuke act. En de ganzen op de glijbaan, en de paarden, en de olifant, en de exoten, alles hartstikke mooi.
De acrobatiek werd prima verzorgd door Geraldine Spindler, een alleskunster. De kinderen lieten ook zien wat zij nu al in huis hebben, de bravoure is al volop aanwezig.

 

vncoHet circus is lid van de VNCO, de Vereniging van Nederlandse Circusondernemingen.

 

 

Nieuwsgierig naar de agenda van dit circus? Wij vermelden dit uitsluitend op verzoek van de organisatie, of via ticketverkoop of Circusweb tickets.