14 maart 2019

Circus Freiwald 2019

Circus Freiwald 2019

Circus Freiwald is jarig: let’s celebrate!

Het Nederlands familiecircus Freiwald viert dit jaar haar 10-jarig jubileum met als thema, hoe kan het ook anders: ‘Celebrations’. Een afwisselende en vooral sfeervolle show met veel dieren, acrobaten en Clown Chef-Rie als publiekslieveling.

‘Celebrations’, zo luidt de titel voor de geheel nieuwe show. Tijdens een ca. twee uur durende show viert clown Chef Rie (Jeffry Freiwald) samen met het publiek en alle andere artiesten de 10e verjaardag van Circus Freiwald.

Dieren
Ook met een verbod op een aantal wilde diersoorten in de piste, staan de vierbenige collega’s nog steeds in de hoofdrol. Temperamentvol wordt het met 3 imposante Spaanse stieren, vlotte, ondeugende lama’s draaien pirouettes en edele paarden doen de kinderharten sneller kloppen. Na het grote verdriet dat onze Sharon had doordat zij niet meer met ‘haar’ Buba mocht optreden, heeft ook zij eindelijk een nieuwe passie: zij presenteert dit jaar de zes allerkoppigste pony’s die er maar zijn. En wat doe zij dat goed! Buiten de voorstellingen genieten de dieren een uitstekende verzorging, het terrein is de gehele dag vrij te bezichtigen!

Alle optredens worden verzorgd door de familie Freiwald zelf en dat is met gepaste trots een ware topprestatie te noemen. Ieder beheerst meerdere circusdisciplines, van (lucht)acrobatiek tot het liefdevol presenteren van verschillende circusdieren.

De voorstelling wordt gepresenteerd in een gezellige, compacte circustent waarbij de beleving en het contact met het publiek centraal staan. Alle acts lijken aanraakbaar dichtbij, dat zorgt samen met een ultramoderne lichtinstallatie en herkenbare muziek voor circussfeer in zijn beste vorm!

Op de website van het circus www.circus-freiwald.nl en onze social mediakanalen (Facebook en Instagram) vind je het laatste nieuws, tournee-overzicht, verschillende arrangementen en nog veel meer.

Let’s celebrate!

Circus Freiwald 2019