24 september 2019

Freiwald in het nieuws

De dieren van circus Freiwald zijn de afgelopen dagen weer volop in het (landelijke) nieuws verschenen, mede daarom bieden zij speciaal voor Dierendag (4 oktober) een uniek kijkje achter de schermen aan!

De insteek van het nieuws was helaas niet erg positief, het bekladden van de borden door dierenactivisten, het terroriseren door hangjeugd en de complete Heerlense gemeenschap die daartegen in opstand kwam met een heuse manifestatie.

Buba de circus olifant. Foto: Eurlings fotografie

Om te laten zien aan het publiek hoe het de dieren bij circus Freiwald werkelijk vergaat en weer positief in het nieuws te komen viert Circus Freiwald Dierendag! Op vrijdag 4 oktober, tijdens Dierendag, opent Circus Freiwald figuurlijk haar deuren in Schiedam voor een uniek en gratis kijkje achter de schermen. Tussen 14.00 en 15.30 uur is er voor jong én oud van alles te beleven aan de Maasboulevard.

Uniek en eenmalig dit jaar opent Circus Freiwald het terrein voor iedereen tijdens Dierendag 2019. Een kijkje achter de schermen bij de dierenverblijven, een ritje op een echte circuspony, een training van de circusdieren bijwonen en alles wat je maar wilt weten kun je vragen aan onze dierentrainers en –verzorgers. Voor wat lekkers wordt natuurlijk ook gezorgd, onze horecagelegenheid met alle bijbehorende circuslekkernijen zal ook open zijn!

Entree, rondleiding en het bijwonen van de training is voor iedereen gratis, voor een ritje op de circuspony’s wordt een kleine bijdrage van € 2,- gevraagd. Deze bijdrage gaat geheel naar Stichting Buba. Voor meer info betreffende Stichting Buba verwijzen wij u door naar de Facebookpagina van onze olifantendame Buba.

De kamelen hebben ons laten weten dat ze érg van appeltjes en wortelen houden!

Zebra. Foto: Eurlings fotografie

Met dank aan Eurlings fotografie voor de foto’s.

Eurlings fotografie maakte ook leuke filmpjes die te vinden zijn op youtube;