22 juli 2020

“Cotton Candy Carrousel’’

Theater Circus Fantâsia gaat ondanks het verlies van Pieter de With, de allerliefste partner van directrice Kitty Hagen, toch een bescheiden tournee maken. Een kleurrijk spektakel in deze rare tijd vol veranderingen waarin bijna alles anders is. Behalve de passie voor Circus die in zijn pure vorm vol enthousiasme gepresenteerd gaat worden.

“Cotton Candy Carrousel’’

De “Cotton Candy Carrousel’’ een kakofonie aan kleuren en een beleving voor jong en oud. Kitty Hagen, Luna da Silva Virgilïo, Dominique de Boer, Djura Dame met Sandro en Sayri, Pascalle Poelman, Nynke van Rijn, Matthew Ryan, Anita Winkels en Kevin de Moor staan garant voor een sprankelende voorstelling. Uiteraard volgens de RIVM regels maar wel met de intimiteit van Theater Circus Fantâsia. De tournee loopt van 26 juli t/m 15 augustus door Friesland, Drenthe, Gelderland, Brabant, Limburg en Flevoland. Kijk op de website van circus Fantâsia

Iedere zomer speelt Theater Circus Fantâsia door heel Nederland met een compleet nieuw thematisch programma. Theater Circus Fantâsia is niet zomaar een Circus maar een ware beleving. Het programma is een mooie mix van ontroering en passie, komisch en hilarisch, spannend en meeslepend. In een aangenaam tempo vol afwisselingen rondom een verhaal. Geschikt voor kinderen maar ook zeker met een knipoog naar de volwassenen.

Pieter de With

Pieter de With  *28 juli 1965 Goingarijp  † 09 juli 2020 Oudehaske. Pieter was niet alleen de partner van Kitty Hagen, maar ook jarenlang steun en toeverlaat voor Kitty, Luna, Circus Fantâsia en de medewerkers van Circus Fantâsia, hij overleed vorige week onverwacht. Op 16 juli is hij in aanwezigheid van familie, vrienden en collega’s herdacht tijdens een crematie plechtigheid. Pieter was ook trotse eigenaar van                        “Piet’s SchietFabrique” een ouderwetse  SchietSalon. We wensen Kitty, Luna en alle medewerkers veel sterkte toe om het publiek te amuseren, terwijl hun hart huilt. R.I.P. Pieter de With.