10 december 2015

f.Fantasia

kitty2
Circus Fantasia, altijd verrassend

kitty1
kitty3
Circus Fantasia van Kitty Hagen start traditiegetrouw haar zomertournee in Oudehaske! Dit jaar op zaterdag 5 en zondag 6 Juli, beide dagen zijn de voorstellingen om 19.00 uur. Circus Fantâsia staat opgesteld aan de Badweg te Oudehaske op het parkeerterrein van Paviljoen Nannewijd. Het thema ‘Mama’s Crazy Wild West Show’ Het beloofd weer een waar spektakel te worden met een keur aan artiesten, Spanning, romantiek, humor en volop interactie met het publiek. Komt het zien, Komt 
het zien! Dit mag u niet missen, dit moet u meemaken. Een programma geschikt voor de hele familie met aantrekkelijke gezinskortingen. Prijzen v.a. € 8,00. Kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop bij: Kringloopwinkel Joure House of Treasure Transportwei 5 te Joure en in Oudehaske bij: Paviljoen Nannewijd en Cafe Dijkstra. Circus Kassaverkoop v.a. 2 juli of reserveren via: info@kittyhagen.nl 06-54-362016 Wij gaan er in ieder geval een waar spektakel van maken, U komt toch ook!!

Circus Fantasia is een productie van Back Stage Kitty Hagen. Dit circus is in de zomer te vinden op campings en enkele plaatsen, en werkt verder op uitkoopbasis.

Nieuwsgierig naar de agenda van dit circus?
Wij vermelden deze alleen op verzoek van de circussen zelf.
Dat kan door middel van ticketverkoop, of via Circusweb ticketverkoop.