Het zal u niet zijn ontgaan, de Club van Circusvrienden Nederland bestaat dit jaar 70 jaar, daar wordt het hele jaar op veel verschillende manieren aandacht aan besteed. Vandaag stond een bezoek aan het Wintercircus Sijm op het jubileum programma.

Tijdens het jubileum jaar waren er tal van activiteiten, waaronder een Symposium, bezoek aan een circusschool maar ook veel circusbezoek, volgende week staat het kerstcircus Ahoy nog op het programma en op 4 januari wordt bij het Wereldkerstcircus in Carré het jubileumjaar afgesloten.

Ongeveer veertig leden van de club hadden zich aangemeld voor de voorstelling van 17.00 uur op het Pelmolenpad in Hoorn, het Wintercircus Sijm staat daar even netjes als altijd opgebouwd en de leden van de club en het overige publiek werden in de voortent warm welkom geheten met alle egards, snoepjes en natuurlijk confetti. De leden van de club genoten zichtbaar van de intieme met veel passie gebrachte circusvoorstelling. Na afloop waren er alleen maar lovende woorden voor Alex Sijm en alle artiesten die zich in de voortent hadden verzameld. Alex Sijm deed nog even het woord en deed zijn plannen voor 2020 uit de doeken…genoeg informatie om te speculeren… Er waren lekkere drankjes en overheerlijke broodjes en de laatste gasten vertrokken pas rond 21.00 uur, het teken dat het gezellig was.

Lang leven de Club van Circusvrienden, op naar de volgende 70 jaar !

Een warm onthaal met Egards, snoepje en confetti