Het Noord-Hollands Wintercircus van Circus Sijm gaat op tournee met een feestelijke Kerstshow. En dus staat de circustent straks in december traditiegetrouw in Heerhugowaard, maar daarnaast ook op drie locaties centraal in de regio’s die voorheen in de zomer werden aangedaan. Wormer bijt van 6 tot en met 8 december het spits af met vier voorstellingen. Daarna reist het circus door naar Purmerend met van 11 tot en met 15 december negen voorstellingen. Vervolgens is het van 18 tot en met 22 december de beurt aan Hoorn met eveneens negen voorstellingen. Hekkensluiter van de tournee is Heerhugowaard. Hier zijn van 25 december tot en met 5 januari in totaal 19 shows.

Kerstcircus op vier plekken in Noord-Holland

De voorstelling begint eigenlijk al direct bij aankomst. Het publiek wordt feestelijk ontvangen door de artiesten en het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met tientallen kerstbomen en duizenden lampjes. Natuurlijk is ook de Kerstman aanwezig in de sfeervolle ontvangsttent. Deze tent is verder aangekleed met nostalgische kraampjes , smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Aan de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk.

Kerstshow

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en show. Maar bovenal – hoe kan het ook anders – Kerst. Clown Frenky zet alles op alles om een geweldig kerstdiner voor te bereiden. Tussen de gangen door geniet het publiek van adem benende acrobatiek zowel in de nok van de tent als in de piste. Er wordt gebalanceerd met stoelen op de kin en een vrolijke groep honden zorgt voor verassende kunsten. Het geheel wordt afgewisseld met muziek, comedy en natuurlijk magic. Dansende kerstbomen sluitende voorstelling af in een feestelijke finale. Het belooft ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma! Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

CIRCUS ALEX SIJM, SHOW EN CREW 2017

Kaartverkoop

De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang geopend. Kaarten kosten €20,00 per stuk ongeacht leeftijd (0 en 1 jaar gratis). Wie zijn/haar kaarten online koopt via de website van Circus Sijm profiteert van €2,50 korting. Verder zijn er acties met DEEN supermarkten en de Media Markt. Met deze acties kosten een kaartje slechts €15,00 en abonnees van het Noordhollands Dagblad zijn helemaal voordelig uit en betalen slechts €12,50 per persoon. Bovengenoemde acties zijn geldig voor alle voorstellingen.

Wormer – Rigastraat/De Balk

Vrijdag 6 december 2019 tot en met zondag 8 december 2019

Purmerend – Purmerenderweg/Westerweg

Woensdag 11 december 2019 tot en met zondag 15 december 2019

Hoorn – Pelmolenpad

Woensdag 18 december 2019 tot en met zondag 22 december 2019

Heerhugowaard – Strand van Luna 3

Woensdag 25 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020

Voor de website klik hier 

Vrolijke honden in Wintercircus Sijm