Circus Sijm kondigt vandaag via Facebook aan dat de voorverkoop van het 20 jarig jubileumcircus in Heerhugowaard vandaag van start is gegaan.

Het Facebookbericht van Circus Sijm; 

Wanneer iets tegen zit, of je voelt je niet happy. Dan werkt het om aan iets leuks te denken. Wij zijn volop bezig met het voorbereiden van ons 20 jarig jubileum. Van 18 december tot 31 december gaan we het jaar feestelijk afsluiten. Wil je ook een positief gevoel? Dan hebben wij iets leuks! De kaartverkoop is namelijk vandaag gestart via www.circussijm.nl

De Website;

HEERHUGOWAARD

KERSTVAKANTIE 2020

De 20e editie van Wintercircus Sijm zal dit jaar plaatsvinden van 18 december 2020 tot en met 31 december 2020. De voorstellingen worden gehouden op het Strand van Luna 3 te Heerhugowaard.

Deze feestelijke productie wordt natuurlijk in winterse sferen ondergedompeld. Het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met tientallen kerstbomen, duizenden lampjes en houtsnippers op de vloer. U wordt door de Kerstman ontvangen in een sfeervolle ontvangsttent . Deze tent is aangekleed met nostalgische houten huisjes , smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Bij de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk warme chocolademelk. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Na afloop van iedere voorstelling mag het publiek stemmen welke act of artiest men het beste of het leukste heeft gevonden. Op 31 december 2020 zal tijdens de slotvoorstelling in Heerhugowaard, bekend worden gemaakt wie de NHD Circus Award heeft gewonnen.