12 maart 2019

Circus Sijm 2020

Sijm Circus & Events

Sijm Circus & Events produceert jaarlijks verschillende circusproducties voor de Nederlandse markt. Het bedrijf bestaat uit een vaste groep medewerkers. Voor elke nieuwe productie stellen zij  een uniek team samen.

Circus Sijm 20 JAAR WINTERCIRCUS SIJM, EEN FEEST VOOR JONG EN OUD!

De 20e editie wordt niet alleen een jubileum maar ook een beetje een afscheid. Oprichter en directeur Alex Sijm zal op 31 december 2020 zijn werkzaamheden overdragen aan een nieuwe directie. Vanaf 2021 gaat hij zich volledig richten op het project Circus in de Zorg en zich bezig houden met presentaties, trainingen en personal coaching.

Alex Sijm selecteerde speciaal voor dit jubileum twaalf bijzondere circusacts. Handstandacrobaten, jongleurs, hoelahoep, paarden, honden, clowns en vele andere artiesten vormen de rode draad van het programma. Door uitgekiende regie lopen deze acts samen met muziek, licht en choreografie naadloos in elkaar over.

Koop hier uw online ticket voor het Wintercircus!

Circus in de Zorg is op tournee van begin april tot en met eind oktober. Met deze productie bezoeken wij 120 locaties en geven wij jaarlijks ruim 360 voorstellingen. De voorstellingen worden gegeven in samenwerking met Circus Alexander. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke voorstelling op locatie.

Naast bovengenoemde producties verzorgen wij ook evenementen zoals de Festival aan Zee.  In opdracht produceren wij tevens bedrijfsfeesten met het thema circus. Ook film- en televisieproducenten maken reeds vele jaren gebruik van onze kennis en expertise. Zo vormde Circus Sijm het decor voor de twintigdelige televisieserie Circus Noël bij de AVROTROS televisie.