4 juli 2019

Theater Circus Fantâsia

Wie kent het niet, het circus Fantâsia van powervrouw Kitty Hagen, jaarlijks maakt ze met circus Fantâsia een voorjaars en camping tournee en de rest van het jaar is Kitty met een van haar vele creaties te zien op evenementen door het hele land. Evenementen die ze meestal zelf in opdracht produceert. Daarnaast is ze ook nog directeur van Kringloopwinkel Joure; House of Treasure. Haar nieuwste productie ‘Bubbles & Trash’ gaat binnenkort van start.

Zoals u kunt zien adverteert Kitty Hagen inmiddels ook op Circusweb, klik eens op de advertentie en bekijk op je gemak wat de website Back Stage Kitty Hagen allemaal te bieden heeft.

Maar de belangrijkste pijler is natuurlijk circus Fantâsia, Jaarlijks presenteren ze een nieuwe show met een nieuw thema en deze zomer hebben ze een zeer actueel thema uitgekozen;

‘Bubbles & Trash’

Theater Circus Fantâsia neemt u mee in de onderwaterwereld van afval, recycling en Plastic Soep. Een zeer vermakelijk programma met een geheel eigen kijk op het leven onder water en een rariteit aan bewoners. 13 artiesten en 12 verschillende acts in een 2 x 45 minuten durende voorstelling met zoals u van ons gewend bent: passie, hartstocht, poëzie, spanning, veel humor en ahhh momenten die elkaar in een aangenaam tempo afwisselen.  Circus – Theater – Variété Fantâsia geschikt voor alle leeftijden!

De tent van Theater Circus Fantasia

Theater Circus Fantâsia is Gezelligheid en Interactie in een tent vol amusement! Ieder jaar met een NIEUW Programma !!!

Speciaal: Van vrijdag 12 juli t/m woensdag 17 juli staan de artiesten van circus Fantâsia op de Maliebaan Kermis  en geeft daar Open-lucht Circus voorstellingen.

Dagelijks 14.00-15.00-16.00-19.30-20.30 De show duurt dan 30 minuten.

Daarna gaat de tournee door tot en met 17 augustus.