Niet zomaar een Theater Circus maar een ware beleving!

De klok tikt en onze bezoekers maken een reis met de tijdmachine in een fantasievolle wereld van Mechanisme, Stream en Punk. Van 25 december tot en met 7 januari 2018.
De voorstelling is een samensmelting van vermakelijke ingrediënten rondom een verhaal met fantastische kostuums, passende muziek en sfeervol licht.
Fascinerende luchtacts, Clowneske reprises met humor, tempo jongleren, messenwerpster en een vuurspektakel, de kunst van het verdwijnen en verschijnen, een rollend rad, sterke vrouwen, uitvinders, rariteiten skelter, gedresseerde ratten, een vuilnisbelt en muziek!
Theater Circus Fantâsia een ware beleving met ontroering en passie, komisch en hilarisch.
Mooie en spectaculaire momenten wisselen elkaar in een aangenaam tempo af en zorgen voor een onvergetelijke voorstelling. Tick – Tack is een voorstelling van 40 minuten.

Een voorstelling die vol zit met verrassingen Zolder !!!
Komt het zien!!! Dagelijks om 14.00 – 16 .00 uur

 

Woodstock

 

GRONINGEN – Kerstplaza Groningen, al 33 jaar de grootste overdekte winterkermis van Nederland, komt weer naar Martiniplaza! Als vanouds staat Martiniplaza vol met kermisattracties, marktkramen en een circus.

Dit jaar een extra lange editie van 25 december t/m 8 januari. 15 dagen lang worden de hallen omgetoverd tot een groot overdekte pretfabriek! Dit jaar is opnieuw gekozen voor extra kwaliteit met de komst van Circus Fantasia naar Kerstplaza! Fantasia zal dagelijks tussen 13.00-17.00 uur 2 a 3 voorstellingen van 45 minuten neerzetten.

Theater Circus Fantâsia presenteert ‘Kerst in Woodstock’ Back tot the Sixty’s, dagelijks meerdere voorstellingen van 40 minuten, vol passie, spanning & humor. Een beleving voor het hele gezin!
De voorstelling ‘Woodstock’ is een reis uit de hippie tijd die grote en kleine gasten meeneemt op avontuur! Miss Kitty vindt op haar zolder een fotoboek van de Club van vijf . Gedurende de voorstelling komt het fotoboek tot leven en wordt op haar eigen unieke manier ingevuld met o.a. purple de marionette, luchtacrobatiek aan flinterdunne koordjes, Jongleren en balanceren, clowneske fietsact, betovering & magie, swingende diabolo’s, rondvliegende messen, rollende kogels en een vuurspektakel.

Ontroering en passie, komisch en hilarisch, mooie en spannende momenten wisselen elkaar, in een aangenaam tempo, af en zorgen voor een onvergetelijke voorstelling.

Komt het zien! Theater Circus Fantâsia op zolder!!
De 1ste etage van Kerstplaza…………….is omgetoverd tot een sfeervol Theater Circus.
Gezelligheid en amusement voor het hele gezin !!

Attracties gratis
fantasia3Op de kerstkermis betaal je anders dan op een gewone kermis.
Er is één entreeprijs; de toegangskaart geeft recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows.Wie vaker wil, kan heel goedkoop een Herhalingskaart aanschaffen, waarmee je nogmaals van alle attracties gebruik kan maken.  Naast de gratis attracties is er nog een grote verscheidenheid aan kermiskramen waar je tegen betaling leuke prijzen kunt winnen.

Meer informatie op de website van Kerstplaza