Bron: Parkinside.nl

Fans van de Rotterdamse Christian Farla en Dave van der Wal, en natuurlijk fans van alles wat met films te maken heeft, kunnen deze zomer hun hart ophalen in Duitsland in Movie Park Warner-Allee Bottrop-Kirchhelle. Christian Farla, de Rotterdamse Meesterillusionist zal de rol van Sherlock Holmes gaan vervullen om een magische zaak op te lossen, zwaar gehinderd door de absolute slechterik Moriarty, ahum Dave van der Wal. Vanaf de Nederlandse grens is het maar ongeveer 50 km over de Duitse grens, dus wat houdt je tegen.

Van 1 juli tot en met 28 augustus zal deze show onder de naam “Sherlock Holmes – A Game of Mystery” worden gepresenteerd in wat je kunt noemen het grootste film- en pretpark in Duitsland.

Zoals in veel pretparken in Nederland en Duitsland speelt entertainment een belangrijke rol. Movie Park is bijzonder trots op het feit dat er zo’n gerenomeerde en getalenteerde illusionist naar Studio 7 komt. Het wordt een indrukwekkende show rond de beroemdste detective uit de geschiedenis van de televisie en de boekenwereld.
Niet voor niets is men trots op dit contract met Christian Farla, die overal ter wereld al zijn indrukwekkende illusieshows heeft gepresenteerd. Met zijn optredens in tv-shows als “Britain’s Got Talent” (UK), “Le Plus Grand Cabaret du Monde” (Frankrijk) en “Das Supertalent” (Duitsland, finale) heeft hij wereldwijd miljoenen kijkers bereikt met zijn magieshows. Hij is de enige Europese illusionist die drie keer de MERLIN Award voor “Illusionist van het Jaar” heeft gewonnen en twee keer de IAAPA Big E Award voor “Best Illusion Show”.

Onze eigen Dave van der Wal wordt de absolute slechterik in dit theater

Bezoek je het Moviepark, ga dan zeker ook naar deze show, waarbij je meegenomen wordt naar het Londen van de 19e eeuw. Hoe is het mogelijk dat steeds meer mensen spoorloos verdwijnen? Alleen Sherlock Holmes kan deze verdwijningen oplossen terwijl het publiek geniet van de meest magische illussies waarin mensen verschijnen en verdwijnen.

De grote illusieshow zal tot drie keer per dag te zien zijn in Movie Park´s Studio 7. Christian Farla’s unieke illusie The Jaws Escape” zal ook deel zijn van de voorstelling. Gasten kunnen zich ook verheugen op spectaculaire trucs zoals de “Eclipse” of de “Double Spiker”. Met meer dan tien grootschalige illusies zal Farla de zintuigen en waarneming van het publiek op de proef stellen en voor nog meer filmische entertainment in Hollywood in Duitsland zorgen.

Meer informatie over Christian Farla is te vinden op zijn officiële website op https://www.christianfarla.nl/