25 juli 2023

Popicoon Harry Styles lanceert videoclip ‘Daylight’. Opgenomen in het circus!

Woensdagavond 19 juli 2023 kwam de nieuwe videoclip van popster Harry Styles online. De wereldberoemde en geliefde muzikant lanceerde de officiële video van zijn single ‘Daylight’. Het muziek- en stijlicoon schoot de video in… het circus!

Dat gebeurde afgelopen mei in het Verenigd Koninkrijk bij Circus Santus. Een interessante keuze die leidde tot een fantastisch en karakteristiek eindresultaat. Daarbij is Styles onder andere jonglerend en op de hoge draad te zien. Ook het vliegen bij ‘de levende kanonskogel-move’ geeft een filmisch bijzonder effect, net als de inhoud van de rest van het beeldmateriaal.

Bekijk het eindresultaat hieronder! En leuk om te weten: de videoclip is binnen vijf uur ruim anderhalf miljoen keer bekeken op YouTube. Tof voor Harry Styles én Circus Santus.

Enjoy!

De tekst gaat door onder de video

Dan graag uw aandacht voor het volgende:
Circusweb.nl is recent een crowdfund gestart voor de realisatie van een nieuwe website. Alle informatie daarover leest u door op deze link te klikken. Meer informatie en direct doneren, kan via deze link. Hartelijk bedankt voor de aandacht en uw betekenisvolle steun.