Hoewel Circusweb qua verhalen, agenda en onderhoud op zijn minst 10 uur per week aan arbeid vraagt, en 100.000 bezoekjes kreeg in de afgelopen 4 maanden, loopt het niet echt storm qua inkomsten en donaties. Vandaar dat ik nu voor mezelf een halve advertorial mag maken. 

foto: Leendert Bedijn

“Gera is een makkelijke naam”, zei ik quasi mopperend afgelopen week. “Ja, dat klopt”, gaf Leendert Bedijn toe toen hij mij een mega-opdracht gaf. “Het is maar vier letters!” Nou vooruit dan maar, komen de dagen ben ik keihard aan het werk voor een non-profit actie van Circus Hollandia. Tja, en hierbij verklap ik het dan maar voor mensen die het nog niet weten: Ik ga me 100% inzetten om van Circus Hollandia een succes te maken. Eigenlijk is het een droombaan om voor zo’n megagroot circus van Nederlandse bodem te werken, met Clown Milko en heel veel spectaculaire acts. Oude tijden herleven in een nieuw jasje. De tijd is er rijp voor, het gaat goed in de circuswereld, zo goed dat er weer kansen zijn voor een circus van dit formaat om door Nederland te reizen. Het circus komt in hele mooie plaatsen, zoals Heerlen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Deventer en Breda. En de start is 9 september in Heerlen. Kaartverkoop is al begonnen en loopt goed.

Mooie personeelsfeesten in het circus
Ik heb in de loop der jaren mooie personeelsfeesten meegemaakt bij Duursma in de circussen en dat is niet alleen mijn eigen mening. Na zo’n personeelsfeest sprak ik personeel die dit had meegemaakt, wanneer ze bij mij pakjes kwamen afleveren bij mijn voordeur, via hun bezorgdienst. Ze hopen ieder jaar dat ze nog eens een keer zo’n feest mogen meemaken.
Al 35 jaar weet het Eventsbedrijf van de Duursmagroep wat plezier, sfeer en belevenis is en daarvoor wordt alles uit de kast gehaald. Natuurlijk worden deze personeelsfeesten op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de opdrachtgevers. Probeer het ook eens, zo’n feest, de zorgen voor de organisatie  ter plekke nemen wij geheel op ons. Informatie kan worden opgevraagd via gera@duursmagroep.nl 

olle personeelsfeesten #Personeelsfeest Heerlen #Personeelsfeest Amsterdam #Personeelsfeest Utrecht #personeelsfeest Den Haag, #personeelsfeest Deventer #personeelsfeest Breda.