saranti1LEEUWARDEN – Zaterdagavond 15 oktober en zondagmiddag 16 oktober werd de nieuwste show Hotel d’Botel van Saranti gepresenteerd in stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden.

De show gaat over Hotel d’Botel welke in het jaar 2018 de deuren opent als Leeuwarden samen met Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa is. In en rondom het hotel lopen allemaal bijzondere gasten rond zoals de wereldberoemde Lady GiGi, zakenmannen, de piccolo’s van het hotel en vele andere gasten welke bijzondere circusacts brengen.

NapPas

Jeugdcircus Saranti is inmiddels al meer dan 55 jaar een begrip in Friesland en komt regelmatig met een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau gebracht door kinderen in de leeftijd 7 t/m 18 jaar. Een afwisselend programma met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke porti humor. De acts variëren van luchtwerk waaronder trapezes en tissues, voor het eerst dit jaar een rhönrad, acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op kogels, eenwielers en slapstick. Circusvoorstellingen waar het plezier van afspat. Kostuums en muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod en zelfs meer dan dat!

Het toegestroomde publiek was laaiend enthousiast over het op theatrale maar toch ook met vele circustechnieken gebrachte circusvoorstelling en beloonde de artiesten met een staande ovatie.

‘Wat knap wat de kinderen kunnen zeg, Saranti doet niet onder bij een volwassen circus’

‘Prachtige muziek, kleding en geweldige ambiance ’.

‘Wauw, wat een productie, mooie show voor in een theater !’

Nanouk van der Wal, voorzitter van het jeugdcircus is trots op zijn artiesten en zeer tevreden over de kwaliteit. ‘ We hebben een hele nieuwe aanwas van kinder en, op moment zitten we bijna op een 50 kinderen en er komen bijna wekelijks nieuwe bij. Het gaat g oed met Saranti en ben beretrots wat ze dit weekend hebben laten zien. Maar vergeet ook niet alle medewerkers en fondsen die dit spektakel mogelijk hebben gemaakt! Klanten kunnen de nieuwe show weer boeken!’

Voor meer informatie kunt u kijken op www.saranti.nl “Saranti, Het Jeugdcircus van Friesland”