Rotterdammer Niels Duinker heeft al zo’n 8 keer een wereldrecord op het gebied van jongleren op zijn naam staan in het Guinness book of Records. Hij werkt al een tijdje in Amerika en zal deze winter te zien zijn bij NederlandseKerstcircussen.nl in Almere. Zo kunnen Nederlanders eindelijk zien wat voor een nationaal talent wij hebben. Donderdag 19 mei werd Niels geeeerd met een IMS Award voor Juggler of the decade tijdens de Magic Convention in Las Vegas.

Magic Live is niet zomaar een conventie, dit jaar gehouden van 15 t/m 18 mei in Las Vegas. Ieder jaar vinden de producers nieuwe manieren om de bezoekers te verrassen, met onverwachte inspirerende zaken. Hiervoor worden jaarlijks verbazingwekkend getalenteerde artiesten geboekt die optredens laten zien die ze normaal niet op een Magic Conventie laten zien.

Het International Magic Society (IMS) reikt jaarlijks de Merlin Award uit, vergelijkbaar met de Oscars bij films en Emmy’s voor televisie, enkele van die winnaars zijn Siegfried en Roy, David Copperfield.

Niels is supertrots op deze erkenning, zo laat hij via Facebook weten.  #MagicLive was geweldig. Geweldige laatste avond bij @TAG. Zoveel talent in één kamer dat werd geëerd: van mentalist Banachek tot Las Vegas showproducer David Saxe van AGT-winnaar Shin Lim tot de beroemdste goochelaar Cyril van Asia, en van illusiebouwer Mike Michaels tot eerlijke entertainer 26310832 96 & Leann Knotts ! Ik werd vereerd door de IMS voor “Juggler of the Decade”. Gefeliciteerd Niels Duinker met deze fantastische prijs en tot ziens deze kerst in Almere bij NederlandseKerstcircussen.nl waarvoor u nu al tickets  kunt bestellen. Te verkrijgen via Ticketmaster. Klik op de button hieronder.

Meer weten over de carriere van Niels Duinker, bekijk deze video.