Tekst en foto Conny Hendriks, pr Magic Circus. Hoofdfoto Lennart Schoppers

LAREN – Dinsdag 26 oktober bezocht ik samen met mijn nicht Josette de voorstelling van Magic Circus. Het circus stond heel ouderwets, midden in het dorp. Dat bracht mij en natuurlijk ook mijn nicht Josette meteen terug in het verleden omdat precies op dit plein het Circus Tony Boltini lang lang geleden zijn allerlaatste voorstelling speelde. 

We werden hartelijk verwelkomd door de hele Magic familie en kregen van directeur Maurice Veldkamp himself logekaartjes. In de nieuwe modern gekleurde circustent was het lekker druk. De voorstelling heeft een geheel eigen stijl met als schitterende ster Jofri, die met al zijn verscheidenheid de voorstelling draagt. Jofri is geen traditionele circusclown meer, maar heeft zich doorontwikkeld naar een moderne eigentijdse acteur/komiek/clown die ondersteund door Maurice bij “Magic” helemaal tot zijn recht komt.

_MAG1665-Photographer-Piet-Hein-Out-T0031612574451-wwwCircusphotographerCom.jpgJofri wordt omlijst door een aantal kundige circusperformers die samen met spreekstalmeester Maurice hun circuskunsten tot een mooi geheel vlechten. Van een ouderwetse rekenpony, magic, jongleren, hula hoop, trapeze, illusionisme, goochelen met waaiers, rola rola, muziekbellen, ontsnappingskunstenaar à la Houdini, moderne lasershow, ontroerende marionetten tot een fantasie met tractorbanden. 

Artiesten:

_MAG1682-Photographer-Piet-Hein-Out-T0031612574451-wwwCircusphotographerCom.jpgJofri en Maurice 
Miss Brendalina
Anka Jednorowicz
Luciano Ciesielski
Stefan Stafiks

_MAG1686-Photographer-Piet-Hein-Out-T0031612574451-wwwCircusphotographerCom.jpgAlles goed verzorgd, wat werd beloond door een super enthousiast publiek.
Het was weer een hele goed besteedde middag.
Tot de volgende keer.

Conny Hendriks

Ticketmaster