KATWIJK – De volledige lijst kerst- en wintercircussen van komende kerstperiode en vlak daarna in Nederland staan weer op Circusweb vermeld op onze speciale pagina. https://circusweb.nl/wintercircus-kerstcircus/Kerstman, Beeldje, Sneeuw, Ijspegels, Kerst MotiefVoor de huidige redacteur Gera was het een van de laatste klussen voordat de website per 1 januari wordt overgenomen. Naast het vele werk voor promotie van de vier Duursma Kerstcircussen.

Met dit overzicht wordt het voor de redacties van landelijke kranten en regionale nieuwsbladen makkelijk gemaakt om hun eigen overzicht te maken en alles wat bij ons is gepubliceerd, mag ter overname worden gebruikt, graag wel met vermelding van onze website, dan doen we het niet voor niets.

200.000 bezoekers sinds maart 2022 
Circusweb is een nog steeds groeiende website met sinds maart 2022 zelfs 200.000 bezoekers, dat betekent dat we een hele fantastische eindsprint gaan maken richting de 3 miljoen bezoekers. Niet gek voor een niche website dus. Voor het grootste deel komt dit doordat Circusweb razend snel nieuws kan doorgeven en doordat medeschrijvers enthousiast hun bijdragen leveren. De kracht van Circusweb zit hem dus in het weergeven van circusnieuws op allerlei vlakken, of dit nu modern circus is of traditioneel.
En dat vrijwel zonder donaties en sponsorbijdragen. Het zou zelfs nog kunnen als afscheidscadeau na  dik 19 jaar inzet (vanaf november 2003).

DONATIES
We hebben een speciale pagina voor donateurs, heeft u die wel eens bezocht? https://circusweb.nl/word-donateur-van-circusweb/