GRONINGEN – Ruben Kleine is nog steeds op toer voor Circusweb. Vandaag bezocht hij Kerst Plaza in de Martinihal in Groningen. De grootste indoor Kermis, Kerstmarkt, poppenkast en ook nog eens een mooi circus op zolder van Kitty Hagen. Kitty Hagen speelt de voorstelling met Luna da Silva, Frederico Kevin De Moor en Laura Cohen
Deze show is voor zowel kinderen  als volwassenen heel knap in elkaar gezet. De reguliere voorstelling is aangepast vanwege de tijdindeling. 
Er was een act met illusies, hoelahoep, een goed in elkaar gezette komische trappen act, waarbij Frederico een gratis kaart kan winnen door niet het water te vallen op de grond. Ook de tame ratten ontbraken niet, gepresenteerd door Luna en er was een zeer goede lucht acrobatiek door Laura en natuurlijk ontbrak het  spectaculaire vuurspugen door Kitty Hagen niet.

no images were found

NapPas

Het enige minpuntje was dat is het geluid van de kermis de circusvoorstelling overstemt. Erg leuk was dat voor de voorstelling van start ging  eerst een leuke circus optocht door Kerstplaza gaat. Van de storm had het circus geen last, maar het scheelde toch in het aantal bezoekers, de treinen reden niet op schema, en veel mensen waagden zich niet op de weg. Kerstplaza straalde een echt nostalgische feer uit met mooie plaatjes, van vertier van weleer, zoals vrouwen met baarden. Al met al een hele leuke middag gehad. 

Voor andere circussen, bestel je tickets via Ticketveiling.