14 juni 2021

KERSTCIRCUS ENSCHEDE 2021

Op drie april jl. maakte Circusweb het al bekend, maar liefst vijf kerstcircussen staan er komende kerstvakantie op het programma van de Duursma event groep. Eindelijk weer circusnieuws om blij van te worden, we gaan de komende tijd de circussen stuk voor stuk aan u voorstellen en houden u natuurlijk steeds op de hoogte als er leuk nieuws te melden valt.

In de spotlight:  Kerstcircus Enschede

Kerstcircus Enschede biedt fantastische circusshow

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

De vele extra’s

Eenmaal binnen valt te genieten van vele extra’s waaronder de gratis kinderboerderij in de voortent omringd door diverse foodtrucks met tal van lekkernijen. Maar ook het warme ontvangst in de sfeervolle foyertent, met een gezellige oudhollandse kinderattractie en volop versnaperingen in de restauratie, staan borg voor een unieke totaalbeleving. Kortom: het zal u ook dit tweede jaar aan niets ontbreken. Met natuurlijk als hoogtepunt de fantastische circusshow waarvoor inmiddels een keur aan internationale topartiesten is gecontracteerd.

Internationale artiesten

Enschede biedt u dit jaar een aantal wereldacts, bekend van onder andere het ‘Internationale Circusfestival van Monte Carlo’ en ‘Cirque d’Hiver’ in Parijs. Een kleine greep uit hetgeen in de piste te bewonderen zal zijn: spannende trapeze in de nok van de tent, acrobatiek op reusachtige autobanden, een bekroonde duiven-act met liefde en passie gedresseerd, antipode oftewel jongleren met de voeten, clownerie door een getalenteerde grappenmaker met zeer vindingrijke en originele reprises én als spectaculaire finale een duo op het ‘rad des doods’.

Nederlandse inbreng: Nigel Otermans en Atze J. Lubach

De Nederlandse bijdrage dit jaar komt van de jonge illusionist Nigel Otermans. Een veelbelovend opkomend talent die begin 2020 werd uitgeroepen tot één van de winnaars van de nationale wedstrijd ‘Circus Got Talent’. Uw gastheer en spreekstalmeester is uiteraard weer niemand minder dan Atze J. Lubach. En hij heeft dit jaar wederom iets extra’s voor u in petto! Dus… ga er maar eens goed voor zitten.

Direct naar de kaartverkoop van Kerstcircus Enschede