Bedrijfsfeesten en personeelsfeesten

piramidecircusevents

Beleef de magie van het circus, beoefen de kunst van het bewegen. Kom in balans, train je brain, leer samenwerken en maak samen een besloten show, met prachtige circuskostuums om het helemaal af te maken. Een prima dagje uit met je personeel

Geslaagde bedrijfsfeesten op locatie 

jongleren zonder ballenPure teambuilding. Voor kleine en grote bedrijven, met of zonder catering, uw bedrijfsfeest slaagt gegarandeerd in ‘t of op locatie. Waarom? Omdat wij uw mensen op een leuke manier bezig houden, actief, inspirerend, grensverleggend, voor iedere doelgroep. Organiseer iets op locatie. Vanaf 20 euro per persoon startprijs vanaf 400 euro.

Ervaring met de mooiste circussen


Wij hebben waardevolle contacten opgebouwd in de circuswereld. Wij kunnen uw personeelsfeest of bedrijfsfeest realiseren in de mooiste circussen die sfeervol zijn aangekleed. En dat voor hele scherpe prijzen, want wij spreken de taal van de circusondernemer. We werken vooral met Nederlandse circussen die een goede naam hebben met internationaal gedecoreerde circusartiesten.

Voorstel voor uw evenement

Wij bieden u een uniek evenement, een mix van zelf actief zijn en passief genieten van de gekkigheid van anderen. Een bijzonder slim concept voor bedrijfsevenementen. Immers, u werkt niet alleen aan oppervlakkig vermaak maar ook aan een langdurig doorwerkende vorm van teambuilding, waarbij het personeel elkaar van een volkomen andere kant leert kennen. Met workshops waarmee je je grenzen daadwerkelijk verlegt.
Voorstel: onder het genot van koffie of thee demonstreren wij u wat u later op de dag gaat leren. Vervolgens staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Na de lunch heeft u 2 uur de tijd om kennis te maken met onze circuskunsten en om voor elkaar een show te laten zien. Om 3 uur verlaten we de circustent die moet worden klaargemaakt voor de professionele voorstelling. U geniet ondertussen van een drankje en geniet na van het evenement. Tijd om de gemaakte foto’s aan elkaar te laten zien. Vervolgens kunt u de circusshow bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct na de workshop ergens anders heen te gaan.
Blijft u, dan kunt u nog kiezen voor een heerlijke circusbarbecue met stokbrood, salades en heerlijke sausjes, en er is een meet en greet met de circusartiesten.

FotoshootOnze circuskunsten

Wij leren u hele speciale circuskunsten. Altijd al gedroomd van jongleren leren en u kunt het niet onder de knie krijgen? Wij weten als geen ander hoe je dat aanpakt en hoe moeilijk dat eigenlijk is. De kunst zit hem namelijk niet in het vangen, maar in het gooien en in het bewerken van je beide hersenhelften. Stap voor stap brengen wij u de techniek bij, en dat wel binnen een kwartier. U heeft daarna de techniek onder controle en u kunt thuis de klus afmaken en verfijnen met ondersteuning van youtube instructievideo’s. We leveren desgewenst on site op uw kantoor de nazorg. Natuurlijk kunt u uw personeel voorzien van door ons geleverde kokertjes jongleerballen als aandenken aan deze leuke jongleercursussen.

Spectaculaire circuskunsten

Natuurlijk leren we u ook speciale circuskunsten, zoals borden draaien, draadlopen, eenwieleren (ook voor oudere werknemers) hoelahoepen, diabolo, voor mensen die het simpel willen houden: werken met flowersticks, acrobatiek, of simpele goocheltrucs. Natuurlijk kunnen wij u ook de nodige clownstechnieken leren, of simpelweg een cursus ballonnenvouwen. Wat u ook wenst, wij hebben genoeg kennis, ervaring. Beleef uw personeelsfeest als nooit tevoren.

Onze circusartiesten

Het zal u wellicht niet verbazen dat wij werken met mensen die op allerlei gebieden Nederlandse Kampioenschappen hebben behaald. Zo werken wij met Nederlandskampioenen jongleren, acrobatiek, mensen die bekend zijn geworden via Hollands Got Talent, kortom, wij werken met artiesten die u al kent van de televisie of uit de theaterwereld. Specialisten die indruk maken en die gewend zijn vakwerk te leveren. Daar zijn wij met recht heel trots op.

Testimonial

Matthijs Vink van SearchUser gaf Gera de Leeuw drie klapzoenen na afloop van een circusworkshop. Enkele weken later kregen we het filmpje dat boven aan deze pagina staat. Maar ook een klinkende getuigenis:

Namens het bedrijf User waaronder facilityapps.nl en searchuser vallen, willen wij Gera de Leeuw van de Leeuw Circusevents en het Magic Circus bedanken voor een prachtige teambuildingsdag. Softwareprogrammeurs en Marketing/Sales zijn 2 compleet andere type mensen. Andere interesses, emoties en drijfveren. Ook extravert en introvert staan lijnrecht tegenover elkaar.
Daar komt Gera van De Leeuw Circusevents gelijk om de hoek kijken. Pure kwaliteit als het om mensen gaat, en ze én goed gevoel geven én het enthousiast maken. Dit allemaal met als achterliggende gedachte dat het teambelang voorop staat.
Als je een evenement organiseert zorg je dat alles goed geregeld is en het perfect verloopt. Dit heeft Gera voor elkaar gekregen. Onze medewerkers hebben genoten van de teamactiviteiten, samen dingen leren die je allemaal niet kan, ongeacht of je programmeur of sales bent daarin is iedereen gelijk. De kracht van een bedrijfsevenement bij De Leeuw Circusevents is dat. Met hart en ziel maakt Gera er een succes van. Jongleren en circusactiviteiten doen is iedereen en ieder bedrijf aan te raden.
Als bedrijf kijken we met een goed gevoel terug op het evenement. Ook alle circusmedewerkers van het Magic Circus willen wij bedanken. De eindvoorstelling was prachtig en van hoogstaand niveau. Ons bedrijf is hechter geworden na dit evenement en daar zijn wij dankbaar voor.

Bekijk onze films

In de loop der jaren zijn ook een hele serie films gemaakt van onze circusworkshops die u een indruk kunnen geven van onze geslaagde evenementen.

Op deze link een kersverse presentatie van het circus waarmee wij werken. Het geluid is niet echt denderend, maar de beelden spreken voor zich. Magic Circus!

Neem eens een kijkje op onze speciale filmpagina. 

Ook op locatie

Natuurlijk leveren wij ook circusworkshops op locatie. In uw bedrijf of instelling, of op uw parkeerterrein. Het is mogelijk om een circus op uw terrein te zetten. Ook voor kleine bedrijfsworkshops kunnen wij op iedere gewenste locatie komen met onze circusdocenten en circusartiesten om de leukste circusworkshops tot stand te brengen. Vraagt u eens naar onze mogelijkheden.

 Over mij:

Directeur Gera de LeeuwIk ben Gera de Leeuw directeur/eigenaar van De Leeuw Circusevents. Sinds augustus 2002, startte ik met een pr bureau voor mijn eerste klant het Magic Circus, eind van dat jaar kwam ik samen met de circusdirecteur van het Magic Circus op het idee om voor dit circus ook bedrijfsevenementen te organiseren. Al snel volgde ik zelf een circusdocentenopleiding, daarnaast een opleiding Braingym, en later Ritmegym. Alle opleidingen vormen een prachtige basis voor de huidige circustrainingen.  In de loop der jaren is een enorme collectie circusmaterialen opgebouwd, voor circusfeesten die tot aan 400 deelnemers tegelijkertijd kan bezighouden. Gera is ook de enthousiaste webredacteur/eigenaar van Circusweb die deze website dagelijks van nieuwe nieuwtjes, interviews en achtergrondreportages voorziet. Circusweb bestaat in 2018 in de huidige vorm 15 jaar.