BEST – Heerlijk griezelen, het hoort een beetje bij de donkere herfstmaanden. De blaadjes vallen, Halloween krijgt steeds meer populariteit. En dan is vlak daarna de Horror Zone, met drie spookhuizen en 1 griezel-circusvoorstelling. 

Op de vrijdagen en zaterdagen 9, 10, 16, 17, 23 en 24 november ben je nergens meer veilig tijdens. Tussen 19.00 en 23.00 uur zullen de meest gruwelijke circusartiesten het terrein van de Bevrijdende Vleugels in Best overnemen.

Volgens de initiatiefnemers het grootste horrorevenement van de Benelux, met 130 vrijwilligers die hier hun schouders onder zetten. Sinds 2015 groeit de belangstelling voor dit evenement enorm. Onder die 130 vrijwilligers zitten 100 acteurs die de boel lekker griezelig maken. 

Dit jaar gaat het horror evenement over een tragische circusvoorstelling uit 1920, waarbij artiesten en publiek het leven lieten. Circus Necrophobia is er helemaal klaar voor om nieuwe slachtoffers te ontvangen in een oud oorlogsmuseum in Best, bij Eindhoven in het Park Historia. 

Met twee Haunted Houses, twee Scare Zones en een hoop entertainment zal The Horror Zone dit jaar grootser en gruwelijker zijn dan ooit tevoren.
Ook vind je op het terrein een bar waar je even op adem kunt komen met een lekker drankje en een foodtruck voor onze hongerige slachtoffers. 

CIRCUS OF TORMENT – TRAILER

Trotseer de onheilspellende mist en betreed het sinistere domein van dit vervloekte circusgezelschap. Waan jezelf in het verhaal, lach en huiver op het puntje van je stoel terwijl geesten en demonen uit het duistere verleden herrijzen om hun verbazingwekkende en adembenemende circus kunsten te vertonen tijdens deze enerverende horror show.Het Circus of Torment nodigt jou en je vrienden uit voor een circusvoorstelling die je niet zult vergeten! Durf jij het aan?Tickets zijn nu verkrijgbaar via https://www.horror-zone.nl

Geplaatst door Circus of Torment op Vrijdag 5 oktober 2018

https://www.horror-zone.nl/