Uncategorized
27 december 2022

Geslaagde challenge van Circus-Expert

De circusmaterialenwinkel Circus-Expert weet ieder seizoen opnieuw de afnemers aan zich te binden door het uitschrijven van een leuke challenge.
Dit keer was het een uitdaging voor de vaste afnemers en Facebook volgers om iets anders te doen met hun circusmaterialen als waarvoor het bedoeld is. Een beroep op de creativiteit van veel circusartiesten, beoefenaars en circusdocenten. Zeker deze kerstchallenge die nu gesloten is, was een succes, honderden mensen stuurden foto’s op van hun creativiteit. Hier enkele leuke voorbeelden, we zijn benieuwd wie er gewonnen heeft, wat vindt u ervan? Wilt u meer zien is er een enorme inzending te bewonderen op hun Facebook pagina

Circus-Expert is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste circusmaterialenwinkel van Nederland, wellicht van Europa met een enorme selectie materialen. Dit is te koop in een online circuswinkel maar ook in een hele grote echte winkel  in de Van Hövellstraat 21
5988 AE Helden. Het oude onderkomen was uit zijn jasje gegroeid.

Met leuke instructiefilmpjes zien kopers of aanstaande kopers precies wat er allemaal kan worden gedaan met circusmaterialen. Daniel Simu speelt in de meeste van deze filmpjes de absolute en geinige hoofdrol.

10-jarig bestaan

Ruud Luijten begon ruim 10 jaar geleden met zijn eigen jongleerwinkeltje nadat een circuswinkel in Roermond gestopt was. Hij begon al snel met een webshop. Het assortiment bestond toen nog uit een paar bordjes, diabolo’s, jongleerballen en een eenwieler.

Het assortiment is daarna heel snel groter geworden. Het streven was en is nog steeds om het beste aanbod te bieden. Er wordt altijd gezocht naar producten die meerwaarde bieden voor het assortiment. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit duizenden artikelen die bijna altijd uit voorraad geleverd kunnen worden.

Winkel

In de winkel in het Limburgse Helden kunnen mensen op afspraak komen kijken en producten proberen. Bijna alles kan tevens ook worden gedemonstreerd. Met foto’s, teksten en video’s wordt er geprobeerd online zo goed mogelijk te helpen, echter kan het fijner zijn om producten eerst te proberen voor dat je een keuze maakt. Die gelegenheid wordt gegeven in de winkel in Helden (op afspraak) maar ook op jongleerfestivals waar Circus-expert.nl te vinden is met een verkoopstand.