NOORDWIJK – Jij hebt natuurlijk een geheugen als een olifant en vergeet nooit wat? Dan is dit bericht niets voor jou….

Of sta jij ook wel eens op zolder je af te vragen wat je daar ook alweer kwam doen?
Maak gratis kennis met de andere hobby van Gera de Leeuw en kom in Noordwijk op Wereld Alzheimerdag om 11.00 uur voor een GRATIS hersenfitnesstraining.

Gera die de laatste 10 jaar veel opleidingen heeft gevolgd op dit gebied (HBO Neuropsychologie, Braingym I tm III, 55+ fitness trainer en binnenkort gecertificeerd als officieel cognitief fitness trainer) weet DAAROM veel over haperende hersenen en wat je eraan moet doen.

Brainfog en hersenproblemen
Twijfel jij wel eens aan je geheugen? Kom op Wereldalzheimerdag woensdag 21 september en doe mee aan een beweegworkshop hersenfitness om 11.00 uur in Bibliotheek Noordwijk, Akkerwinde 1a, Noordwijk.
Voor mensen met #covidklachten die lijken op Alzheimer, voor mensen die net de diagnose hebben gekregen en hun ziekte willen vertragen, langer thuis willen blijven wonen, voor mensen met dementie of die twijfelen aan hun geheugen. Meld je aan bij de bibliotheek in Noordwijk. rlamboo@bibliotheekbollenstreek.nl
https://alzheimerinbeweging.nl

Circusgerelateerd?

Tja, was dit bericht niet echt circusgerelateerd genoeg voor Circuswebbezoekers? Natuurlijk wel, want de basis van deze fitnesstraining voor de hersenen ontstond uit pogingen om mensen met alzheimer te leren jongleren, dat vertraagt de ziekte. Gera leerde haar circustechnieken via de BIC, nu zijn die circusdocententrainingen binnenkort weer te volgen via Circuspunt. Vervolgens stelde Gera een complete methode samen die voor deze doelgroep aantrekkelijk en laagdrempelig genoeg is om mee te kunnen doen. Na 10 jaar experimenteren verscheen haar boek Alzheimer in beweging. Dat nu alweer bezig is aan de derde druk. Deze methode is geschikt voor iedereen die de conditie van de hersenen wil oppimpen, of die het interessant vinden om zo’n workshop te volgen.Meld je aan als bezoeker in verband met de beperkte ruimte in de bibliotheek en verheug je op een hele leuke ochtend.