24 april 2019

Freiwald presenteert Jumping-World

Circus Freiwald gaat niet alleen met een circus op reis, maar ook met een luchtkussenparadijs on tour. Vandaag de dag moet je inventief zijn om je bedrijf succesvol te laten zijn, dat telt voor elke ondernemer, maar vooral in het circus is dit ook erg belangrijk. Als ondernemer denk je na over je strategie en bepaal je je koers, de een is succesvol en de ander niet. Een goede ondernemer heeft ook een marketing strategie, een paar reclame borden op straat geven geen garanties voor een volle tent, dat weet inmiddels iedereen. Ook circus Freiwald gaat een nieuwe weg in slaan, op de redactie van circusweb ontvingen wij onderstaand persbericht.

Jumping world, kinderspringparadijs is een productie van Circus Freiwald: een reizend springkussenparadijs bestaande uit maar liefst 15 springkussens. Uniek in Nederland en heerlijk in de open lucht. Jumping world is een productie van Circus Freiwald, maar zal dit jaar los van de circusshow door het land reizen.

We kennen het allemaal wel: de indoor speeltuinen waar kinderen heerlijk ongeremd hun gang kunnen gaan. Trampolineparken, klimmuren etc. te over, maar hoe lekker zou het zijn om ook in de open lucht naar hartenlust te kunnen springen, klimmen en klauteren? Jumping world, kinderspringparadijs reist dit jaar met een unieke samenstelling door Nederland: 15 verschillende springkussens en natuurlijk mag het “circustintje” niet ontbreken. Tijdens deze actieve dag kun je heerlijk genieten van verse suikerspin, popcorn en allerlei andere hapjes en drankjes. We bieden verschillende arrangementen die o.a. te vinden zijn op onze website circus-freiwald.nl, denk hierbij aan verjaardagspartijtjes of gereserveerde uurtjes voor bijvoorbeeld buitenschoolse opvang, u vraagt wij draaien!

Jumping world, kinderspringparadijs begint haar tour van 10 t/m 19 mei op het veld aan de Boerhavelaan in Hengelo. Voor overige tourneedata en informatie verwijzen wij u graag naar de gecombineerde website van Circus Freiwald en Jumping world: www.circus-freiwald.nl. Jumping world, kinderspringparadijs is voor alle leeftijden, want bij het zien van zóveel springkussens kan natuurlijk niemand aan de kant blijven staan ;-)