De vaste bezoekers van Circusweb is het wellicht opgevallen als ze de berichten van Circusweb bekeken. Je kunt namelijk naast elk bericht aan de rechterkant een weergave zien van de Facebook pagina van Circusweb. Ook interessant voor mensen die nog geen facebook hebben. 
Circusweb heeft een eigen pagina op Facebook. En daar worden veel meer berichten gedeeld dan die normaal te zien zijn op de voorpagina van Circusweb. Dingen die zijdelings te maken hebben met circus, met circusartiesten. Leuke circusbelevenissen worden gedeeld, ook de berichten die dus niet de voorpagina van Circusweb halen. Net als de twitter weergave bij elk bericht vlak onder de facebook weergave. Je moet dus voortaan goed opletten en niet alleen de berichten bekijken, maar ook de weergaven die aan de zijkant van de berichten staan vermeld. 

Dat betekent dat bij elk bericht de facebook weergave per minuut kan veranderen.  Telkens op het moment dat op Facebook wat gedeeld wordt. Circusweb wordt hiermee  nog een stuk leuker en actueler.