Uncategorized
2 augustus 2017

Extra feest met Circus Bossle in Norg

NORG – Circus Bossle staat tot zondag 6 augustus naar de Brinkhofweide in Norg waar het op het moment feestweek is. Extra feestelijk dat je bij buien kunt schuilen in de gezellige circustent en kunt genieten van de voorstellingen. Op donderdag en vrijdag beginnen de voorstellingen om 18:30, op zaterdag is de voorstelling om 15:00 uur en op zondag een uurtje eerder, om 14:00 uur.  De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief de pauze. 

Normaal gesproken vind je live orkesten in hele grote circussen, maar in dit circus is een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle