Première De Buurtpolitie “Het Circus”

Gefilmd in en om de tent het Nederlandse circus Salto

243

De Buurtpolitie Film 3 Het Circus, trailer, première interviews, Dolgekke Zusjes en broertje zijn te gast op de première van de nieuwe film van De Buurtpolitie. Ze interviewden de cast. Benieuwd wat ze ervan vonden? Bekijk de video hierboven.

Tekst: Arnold Balk

Première van derde speelfilm van de Belgische TV serie De  BUURTPOLITIE: “Het Circus”.

De Buurtpolitie is bij onze zuiderburen een populaire TV serie voor de gehele familie. Ook maakten zij reeds eerder twee speelfilms waar in Vlaanderen meer dan 160.000 bezoekers per film op af kwamen.

Deze derde speelde zich in en rondom een circus af waarbij een samenwerking was aangegaan met Circus SALTO. De opnamen vonden begin mei plaats in Boechout bij Antwerpen.

Afgelopen zaterdag woonden wij de première bij in het grote Kinepolis bioscoopcomplex te Antwerpen. Een waar spektakel waar honderden fans van de Buurtpolitie op afkwamen. De acteurs(trices) werden in een limousine aangevoerd en kwamen via het SALTO front op de uitgelegde rode loper die tientallen meters voor en in de foyer van het theater was uitgelegd en omzoomd werd door de vele jonge en oudere fans. Links en rechts moesten de acteurs(trices) vele handtekeningen uitdelen en werden er selfies met hen gemaakt. Uiteindelijk arriveerden zij voor een groot filmscreen waar door de vele aanwezige fotografen en TV zenders foto’s en interviews werden gemaakt. De film welke  in twee zalen bijna tegelijkertijd werd afgespeeld begon door het enthousiasme van de fans bijna een uur te laat. Wij mochten de film bekijken vanaf VIP Seats met popcorn en een drankje.

In de leuke en onderhoudende film voor het gehele familie kwamen circusartiesten als Eva Novikova en Stepan Stafik voorbij en speelden Rein de Kok en Sander Balk zelfs een rolletje.

Na afloop werden de acteurs(trices) voor het filmdoek geïnterviewd en was er een drukbezochte receptie met o.a. champagne en voor de kinderen vele soorten snoep. Hierbij mengden de acteur(trices) zich onder de bezoekers om weer vele selfies met hen te laten maken, ettelijke handtekeningen uit te delen en interviews te doen.

Al met al een ware happening welke wij mochten bijwonen en ons inziens een goede zaak voor het circus betekende.

Arnold Balk, 20 oktober 2019

Circus directeur Sander Balk