Circusweb biedt vanaf nu meer circusinformatie. Allereerst internationale informatie gezien het aantal actieve tipgevers in het buitenland. Maar ook gaan we intensiever het nieuws van jeugdcircussen en circusorganisaties volgen, dus persberichten en nieuwsberichten zijn van harte welkom.

Hoe kom je in onze nieuwsberichten met je circus?
Vrij eenvoudig, door een email met informatie te sturen naar onze redactie. Nieuws over circussen en leuke weetjes plaatsen we gratis en dat versterkt ook de vindbaarheid van je circus of circusorganisatie.

Nieuws uit België
Vanaf vandaag is Circusweb gestart met het volgen en weergeven van het nieuws uit België, zoals het nieuws rond de overname van het Belgisch Magic Circus en een introductie van het 20-jarige Circus Barones van de familie Korttnich en de onverwachte komst van het Wiener Circus naar Lint We hopen op wat meer tips van onze zuiderburen. Circusweb is niet te vergelijken met de website van het Circuscentrum, hoewel daar ook al veel actuele informatie te vinden is.

Jeugdcircusnieuws
Het jeugdcircusnieuws was vroeger wat prominenter in beeld, maar nog steeds aanwezig op de website. Heb je een jeugdcircus? Kijk of je erbij staat en of de informatie nog klopt. Deze eenmansredactie kan niet alles in de gaten houden. Er is een overzicht in het menu bij Circusinformatie.

Tot 1300 bezoekers per dag

Met de recente intensivering van het aantal nieuwsberichten is ook het aantal bezoekers van Circusweb omhoog gegaan van gemiddeld 450 per dag naar zo’n 1000 tot 1300 per dag. Dat betekent ook dat adverteren op Circusweb een hogere waarde heeft.

Circusagenda
Ook is de agenda opnieuw geintroduceerd en voor een vriendelijke prijs worden circussen daarin vermeld. Dit kan gestimuleerd worden door circussen zelf, of circusfans die graag zien dat hun circus een maand in de agenda komt. Ervaring heeft geleerd dat de circusagenda de meest bezochte pagina is van Circusweb, vooral bezocht door gezinnen die op zoek zijn naar een uitje in de omgeving. Werkt je circus via aanbiedingskanalen, dan komt het circus vaak al automatisch in onze agenda, gezien we werken met affiliate.

Facebookvolgers groeien

Ook het aantal facebookvolgers groeit snel. Volg ook onze pagina en mis niets meer. Niet alleen circusnieuws wat geplaatst is op Circusweb, ook nieuws wat we vinden op andere pagina’s die interessant kunnen zijn delen we en liken we. Zo mis je helemaal niets meer. Wordt het je teveel omdat je zelf al al die pagina’s volgt, tip ons, zodat we er een bericht van kunnen maken om circusfans zo volledig mogelijk te informeren wat er gaande is. Vooral niet mopperen, ontvolgen is supersimpel.

Donateur

Vind je dit een leuk bericht en kijk je regelmatig naar Circusweb? Om de website up to date te houden besteden we gemiddeld 3 uur per dag aan de website. Help mee aan het voortbestaan van deze website. Ondersteun daarom de redactie met een donatie.

WORD DONATEUR

Heb je nieuws of leuke informatie? laat het de redactie weten op circuspers@gmail.com