Wist u dat adverteren via Circusweb stukken goedkoper is dan adverteren via driehoeksborden of straatreclame? Het voordeel is dat uw bezoekers in hun eigen huiskamer de informatie kunnen bekijken, wij scoren hoog in google, hebben 1500 volgers op onze Facebook pagina, bovendien zijn we stukken goedkoper, minder tijdrovend en voor de prijs van 2 circuskaartjes per maand sta je in onze agenda!

Het begin is er weer

Sinds zondag staat de Circusweb agenda online. Tot 2019 was het onze meest bezochte pagina, want veel bezoekers willen weten welke circussen er spelen in de komende dagen. Ook al verwees de pagina de laatste jaren nergens naar, het bleef een veel bezochte pagina. Vanaf nu niet meer tevergeefs kijken, er staat al wat op!

De Ashton Brothers, een van onze vaste sponsors heeft de aftrap verricht, samen met het Magic Circus. Voor circussen die nu gaan spelen en ook landelijk de aandacht willen, gevonden worden via google op het woord circus, of via extra attentie op onze voorpagina, wie wil dit nu niet? Om het de startende circussen niet moeilijk te maken is plaatsing in onze circusagenda de eerste maand gratis. Bekijk onze aanbieding. 
Meld je aan via email