Wie slim is en veel circusproducties wil bezoeken kan het beste eens kijken bij bepaalde aanbieders. Zo kun je nog steeds met veel voordeel naar Hans Klok in Eindhoven,

maar ook alvast tickets bestellen voor Circus Hollandia, die vanaf september van start gaat in Heerlen. Bovendien is het extra spannend om eens te kijken hoeveel voordeel je kunt hebben via het bieden van geld voor tickets. Klik op deze ticket en dan even zoeken naar Circus Hollandia, een juiste banner is nu nog even niet te verkrijgen. Maar hij is te vinden op de Leukste Uitjes en direct zoeken op Circus Hollandia bovenaan.

Wil je hierbij Circusweb ondersteunen, bestel dan via bovenstaande banner. Veel plezier!

Circus Hollandia stunt met een levend kanonskogel, altijd spectaculair om te zien hoe de dames door de lucht vliegen hoog boven de circuspiste.
Daniel Doornkamp was al eens winnaar van Circus Got Talent, maar ook in Parijs sleepte hij een mooie prijs in de wacht. Nu te zien bij Circus Hollandia.
Sinds 2015 was Milko directeur van zijn eigen vlooiencircus, maar als circusdirecteur in een echt circus voelt hij zich natuurlijk helemaal thuis, reizend met de nieuwste Herman Renz Tent en een fantastische show die hij mag presenteren bij Circus Hollandia en later tijdens de kerst bij Kerstcircus Oss