Zaterdag 15 oktober is er weer een circusmiddag van Kring Noord met interessante onderwerpen. * Simon Visser komt verslag doen van zijn circusbezoeken de afgelopen tijd en kijkt vooruit naar de komende Kerst/Wintercircussen.
* Ritsko van Vliet vertelt over de voorstelling Slappe Douwe, die vanaf 28 oktober wordt gespeeld in theater De Bres te Leeuwarden. De Vrienden van Slappe Douwe worden ook uitgenodigd om deze middag bij te wonen.
* Aansluitend komt Harry Alouette alias Harm Leeuwerik vertellen over zijn carrière als ontsnappingskunstenaar in het variété, circus Bongo, Japan en zijn circus PINOKKIO.
* Hille Bijlsma de schrijver van het boek Slappe Douwe over zijn grootvader Douwe Andries Bijlsma. Dit was de markante boeienkoning, fakir en vuurvreter, Kapitein Nero, de Friesche Fakir. De laatste exemplaren van het boek neemt hij mee en zijn te koop.
* Hans van der Wal neemt de catering vooraf en in de pauze weer voor zijn rekening.
De vaste bezoekers is gevraagd om een bijdrage van 3 euro te leveren in de kosten van de zaalhuur van Saranti en die zijn hiermee akkoord gegaan. Kom naar de circuskringmiddag op
Zaterdagmiddag 15 oktober van 13.30-16.30 uur! Goudenregenstraat 49G, 8922 CP Leeuwarden. Aanmelden via arnold.balk107@hotmail.com