Drie dagen circustheater

Verbaas je over de kracht van acrobaten en luister naar de verhalen van circusmakers tijdens de Circusdriedaagse van vrijdag 15 t/m 17 november 2019 in het Maaspodium, Rotterdam. Verschillende internationale circusgezelschappen nemen het Maaspodium over met een gevarieerd programma voor jong en ouder. Geniet van Circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond. Spectaculair ver en recht voor je neus. Met werk van Panama Pictures, The Nordic Council, Circunstruction, Boost Producties en Monki Business.

Pie in the sky door circusweb
Pie in the Sky

Each time we fall a city rises // vrijdag 15 november 20:30 // Maaspodium Rotterdam
door Panama Pictures
Panama Pictures smelt dans, circus en livemuziek samen tot een intrigerende belevenis en brengt een actueel verhaal van mensen op zoek naar nieuwe zekerheden. Tegen een imposant decor en ondergedompeld in de klankwereld vloeien dans en acrobatiek in elkaar over.
www.maastd.nl/eachtimewefallacityrises

Three men from the North // zaterdag 16 november 19:00 // Maaspodium Rotterdam

door The Nordic Council

Three men from the North laat eigentijds circus zien in een combinatie van jongleren, livemuziek en luchtacrobatiek. De show is recht voor z’n raap met de nodige dosis Finse humor, Zweedse zelfbewustheid en IJslandse eigenaardigheid.

www.maastd.nl/threemenfromthenorth

Circunstruction #8 // zaterdag 16 november 20:30 // Maaspodium Rotterdam

Door Circunstruction

Circunstruction is de circustheaterwerkplaats van Rotterdam, waar jonge circusartiesten de kans krijgen om hun droom te verwezenlijken. Deze avond kijk je naar drie inspirerende projecten, Etangle, CM_30 en Brace for impact waarin jonge circusmakers grenzen overschrijden en de diversiteit en creativiteit tonen die het hedendaags circus te bieden heeft.

www.maastd.nl/circunstruction8

Circustruction door circusweb
Circunstruction

Pie in the Sky (8+) // zondag 17 november 15:00 // Maaspodium Rotterdam

door Boost Producties

Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten. Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn?

www.maastd.nl/pie

STATIC // zondag 17 november 19:30 // Maaspodium Rotterdam

door Monki Business

In zijn nieuwste voorstelling STATIC combineert Monki (Benjamin Kuitenbrouwer) zijn duizelingwekkende beheersing van de dubbele Chinese paal met livemuziek en theater. Een unieke belevenis vol verstilde muzikale momenten die worden afgewisseld met explosieve circustechnieken.
www.maastd.nl/static

Monki Business door Circusweb
Monki Business

Locatie
Maaspodium
St.-Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
Nederland

Website
www.maastd.nl/circusdriedaagse