Tekst  Ruben Kleine, foto’s Facebook Circus Salto

Ruben Kleine ging voor Circusweb op pad naar Circus Salto en hij vergat dat Circus Salto maar een klein formaat circus is. Waarin een circus groot kan zijn, professioneel en indrukwekkend. Bedankt Ruben!
Sander, gefeliciteerd met je 25-jarig circusjubileum!

Geen beschrijving beschikbaar.De bekende buikspreekpop Charlie viert samen met zijn grote vriend en tegenspeler Sander Balk een 25-jarig jubileum in Circus Salto met een nieuw zomertournee. Vrijdag 29 juli ging Ruben Kleine op bezoek bij het meest knusse en supergezellige circus in Eext.
Aangekomen bij de ingang staat daar een olifant en twee paarden en een draaiorgel, wat zorgt voor een fantastische sfeer. Je zit er allemaal gelijk goed in. Eenmaal in de tent kun je echt merken dat dit een zeer professioneel circus, is in een kleine tent waar gelijk de sfeer op en top is. Het publiek is meteen in de stemming en laat dit ook horen en zien. Iedereen heeft er weer zin in na zo’n stille periode zonder al dit soort feestelijke gelegenheden.

Geen beschrijving beschikbaar.

Niks in de gaten
Clow Sander komt op en je ziet direct dat een professionele rasartiest is. De manier waarop hij de show start met een zelfverzekerde uitstraling is al genieten voor de kinderen en hun ouders. Als hij optreedt met zijn buikspreekpop heb je echt niet in de gaten dat hij aan het buikspreken is, zo professioneel!

Top klasse!
Het circusprogramma is modern en indrukwekkend. Je krijgt het gevoel dat je in zeer groot circus bent. Maar dan in een kleine tent, echt heel knap gedaan hoe deze show in elkaar is gezet, top klasse die je niet gemist mag hebben. Ik raad iedereen aan: kom bij Circus Salto. Je waant in het gezelligste en meest knusse circus van Nederland, toitoitoi Circus Salto.

Veel medewerkers
De namen van de artiesten en medewerkers van Circus Salto. Eva, Roel en Marcel en Esmeralda en Sander en alias en Bram Naast deze personen zijn er natuurlijk vele supporters die regelmatig komen helpen zoals de familie van Sander en Esther, en vrienden van het circus!