14 maart 2019

Circus Maximum 2020

Circus Maximum

Circus Maximum bestaat sinds 2019, een circus van formaat en kwaliteit, zowel qua optredens als comfort en voorzieningen in de grote nieuwe theatertent. In Tilburg beleefde Maximum als Wintercircus haar voorpremière, het circus is nu op tournee door Nederland.

Positiviteit ‘Nadat de Nederlandse circuswereld de laatste jaren een heleboel negatieve berichtgeving over zich heen heeft gekregen, is het ontzettend fijn om te laten zien dat er ook positieve ontwikkelingen in de branche zijn’, aldus tourneemanager Kevin van Geet. Het gloednieuwe circusbedrijf kan qua opzet en organisatie direct als het grootste circus van Nederland worden bestempeld, en heeft als doel om het publiek de magie van het circus te laten herbeleven.

Beleving staat in het circus centraal, en die begint al in de sfeervol aangeklede foyertent met een groot aanbod aan typische circus-lekkernijen zoals versgebakken popcorn, suikerspinnen en zuurstokken. In de voorstelling, die met pauze ruim 2 uur duurt, worden alle ingrediënten van het klassieke circus gepresenteerd.

De luxe theatertent beschikt over een eigentijdse zitinrichting met plaats voor bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen, de voorstelling wordt ondersteund door een computergestuurde lichtshow. Tijdens de koude winterdagen is de circustent natuurlijk heerlijk verwarmd. Na de voorstelling een meet & greet met de circusartiesten waarbij gelegenheid is tot het maken van foto’s en verzamelen van handtekeningen!

Nieuw in 2020 Het “Wheel of dead”

Clown Davy en spreekstalmeester Kevin van Geet