Woensdag 10 augustus 2022 komt circus Lorelly naar openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Circus Lorelly, zoals circus hoort te zijn! Met een heuse clown en een slimme spreekstalmeester met onder andere Yoshi Berends en Lennart Schoppers. 

Circus LorellyUit school komen en dan op de straathoek het affiche van het circus tegenkomen. Dat is waar veel kinderen iedere week op hopen. Zo ook Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Na 1 keer naar het circus als kind te zijn geweest, waren ze verkocht aan de geur van zaagsel en popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. Jarenlang speelden ze zelf circusje in de achtertuin of met het Playmobil-circus, tot het moment dat Yoshi en Lennart elkaar bij toeval ontmoetten.

Alles hebben de gepassioneerde jonge heren gedaan, om maar te voelen hoe het is om echt circusman te zijn. Ook artistiek staan ze niet stil, ze ontwikkelen zichzelf als ware artiesten; jongleren, trapeze, éénwiel fietsen. Toch bleek het grootste succes te zitten in de formule van de domme clown Frasco en de slimme spreekstalmeester, ze vormen een duo dat vele kinderen op het puntje van de stoel laat zitten.

Afbeelding behorende bij Kindervoorstellingen in de Pinkenberg | Tijdens de zomervakantie

  • Familievoorstelling
  • Openluchttheater De Pinkenberg, Velp
  • 10 augustus, 14.00 uur