UTRECHT – AMALIAPARK – Circus Hollandia beleeft nu de succesmomenten in de opstartplaats Heerlen, waar het publiek uitzinnig is over dit fantastische circusprogramma. Vooral de megagrote gorilla maakte indruk, maar daarnaast de Angels inc. Olifant Bubbels, het Rad des Doods, Amber Karstens, kortom, in Heerlen was het groot feest bij de opstart van het gloednieuwe Circus Hollandia.
De kaartverkoop voor Circus Hollandia in de plaats Utrecht verloopt voorspoedig. Mensen hebben weer zin om een spectaculair circus te bezoeken. In Utrecht is er een speciale verrassing voor mensen met een U-pas, die kunnen zelfs gratis naar het Circus Hollandia.

De organisatie van de U-pas in Utrecht heeft zelfs twee speciale besloten voorstellingen besteld om de mensen met een U-pas te trakteren op een gratis voorstelling op donderdag 29 september. Hiervoor is een middag- en avondvoorstelling beschikbaar. De middagvoorstelling begint om 16.30 uur en duurt 2,5 uur. Reken maar op extra feestvreugde voor deze doelgroep, wie wil er nu niet gratis naar een circus?

Grootste gorilla ter wereld bij Circus Hollandia
Inderdaad, nog nergens ter wereld gezien in een circus, een megagrote gorilla met de beroemde filmscene uit 1931, het is Circus Hollandia aan alles gelegen om de mensen te verbazen, te inspireren, te imponeren met groot, groter, grootst en bij de presentatie van deze enorme gorilla is dat zeker gelukt! Komt het zien! Mis het niet.
Wie een U-pas bezit kan de benodigde tickets bestellen via deze link. Vul het nummer van je pas in en je gegevens en binnen 48 uur (buiten de weekends om) ontvang jij je gratis tickets voor Circus Hollandia. Maak er gebruik van!
Heb je geen U-pas, niet getreurd, via Ticketmaster zijn nog voldoende tickets te verkrijgen voor het grootste Nederlandse circus sinds 7 jaar!