ROTTERDAM – Cirque du Soleil komt met een prachtige ijsshow naar Ahoy in Rotterdam van 22 t/m 25 september, tickets reserveren is nu al mogelijk via CIRCUSWEB. Soleilfans kunnen hun hart weer ophalen na de stille coronaperiode, naast Corteo in Antwerpen nu weer een pracht van een voorstelling in Rotterdam.

Chrystal is Cirque du Soleil’s spectaculaire baanbrekende ijservaring. Met CRYSTAL ontsnap je even aan de realiteit en ontdek je een wereld die op kleurrijke wijze tot leven komt met verbluffende visuele projecties en originele muziek, die popmuziek moeiteloos vermengt met het kenmerkende geluid van Cirque du Soleil.

Zie hoe schaatsers en acrobaten van wereldklasse hun nieuwe bevroren speeltuin snel en vloeiend betreden terwijl ze de wetten van de zwaartekracht beproeven met nooit eerder vertoonde acrobatiek. Volg Crystal, het hoofdpersonage, in een spannend verhaal over zelfontdekking terwijl ze in de wereld van haar eigen verbeelding duikt. CRYSTAL verlegt de grenzen van optredens door middel van een combinatie van verbluffende schaats- en acrobatische kunsten die tot de verbeelding spreken. CRYSTAL beschikt over een internationale cast bestaande uit kunst-, stunt en freestyle-schaatsers, acrobaten, muzikanten en een komisch personage. In de cast zijn elf verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Bestel hier je tickets