23 maart 2019

CARRÉ PRESENTEERT: CARRÉ CIRQUE

CARRÉ PRESENTEERT: CARRÉ CIRQUE

Spectaculaire en grensverleggende shows – 2 t/m 11 juli 2019

Deze zomer staat Carré tien dagen lang in het teken van Carré Cirque. Dit fenomenale theaterspektakel bevat de meest indrukwekkende internationale nouveau cirque voorstellingen. Van 2 tot en met 11 juli treden Cirque Éloize, Gravity & Other Myths, Circa en FLIP Fabrique zowel ’s middags als ‘s avonds op. De shows kenmerken zich door duizelingwekkende acrobatiek met een eigenzinnige, energieke stijl waarbij de grens van het fysiek mogelijke wordt opgezocht.

Carré CirqueDe jonge theaterstroming nouveau cirque vindt zijn oorsprong in de oude circusacts van acrobaten en trapezeartiesten. Een nieuwe generatie performers, opgroeiend in een stedelijke omgeving vol hiphop en breakdance, brengen een nieuw ‘urban’ perspectief op deze oude circusacts. In Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten en Australië is deze vorm van fysiek theater al een gevestigde stroming. Carré wil dit genre ook in Nederland groots op de kaart zetten en presenteert met Carré Cirque shows van gevestigde internationale gezelschappen en nieuwe talenten van over de hele wereld.

De jonge theaterstroming nouveau cirque vindt zijn oorsprong in de oude circusacts van acrobaten en trapezeartiesten. Een nieuwe generatie performers, opgroeiend in een stedelijke omgeving vol hiphop en breakdance, brengen een nieuw ‘urban’ perspectief op deze oude circusacts. In Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten en Australië is deze vorm van fysiek theater al een gevestigde stroming. Carré wil dit genre ook in Nederland groots op de kaart zetten en presenteert met Carré Cirque shows van gevestigde internationale gezelschappen en nieuwe talenten van over de hele wereld.

Kaarten voor Carré Cirque zijn vrijdag 29 maart 2019 vanaf 09.00 uur te koop