14 maart 2019

Circus Bossle 2020

Circus Bossle is een Duits familiecircus dat dit jaar opnieuw het geluk zoekt in een aantal Nederlandse gemeenten. Circus Bossle heeft een gevarieerde show met pony’s, honden, een lama en ezels en acts als vuurspuwen, lasso gooien en messen werpen.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellings-dag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Het circus zit ze in het bloed, David en Tunita Bossle komen beide uit echte circusfamilies, die al vele generaties met circus op weg zijn.

David Bossle is nog geen 10 jaar geleden voor zichzelf begonnen en heeft in de loop van de tijd met zijn familie opgebouwd wat er nu staat, een circus om trots op te zijn, en een getalenteerde reeks nakomelingen die mee optreden in het circus. Er zijn investeringsplannen in de nabije toekomst, zodat er in het circus wat meer mensen terecht kunnen, met een grotere tribune. Tegenwoordig moet hij steeds vaker nee verkopen omdat de voorstellingen uitverkocht zijn, dus daar moet iets aan gebeuren. Voor een circus van dit genre is veel belangstelling, vooral in de Noordelijke provincies en Brabant, waar Bossle veelvuldig te vinden is.

Zoon Dennis Bossle is zijn vader in zijn voetsporen gevolgd en is nu circusdirecteur van circus Bolalou  Net als zijn vader, en net als de 7 a 8 generaties Bossle en Montana voor hem. De traditie zet zich voort.

Circus Bossle