Uncategorized
10 september 2022

Schade bij ongeluk transport tent valt mee

Op Maas en Waalweg bij Winssen kwam een 19 jarige bestuurder in een frontale botsing met een vrachtwagen van Van Ham tenten. Het veroorzaakte een enorme ravage, waarbij de vrachtauto van Van Ham in een maisveld terecht kwam. Wonder boven wonder zijn alle betrokken weggebruikers er redelijk goed vanaf gekomen. 

Van Ham kwam via Facebook op een positief bericht: “Na het ontzettend zware ongeluk van gisteren, kunnen wij vandaag gelukkig heel goed nieuws met jullie delen! Zowel onze bestuurder als de bijrijder van de vrachtwagen hebben helemaal niets overgehouden aan ongeluk op een paar schaafplekjes na. Een is er zelfs al even op kantoor geweest om de ervaring uit te wisselen. Ook met de bestuurder van de auto die frontaal op onze vrachtwagen is gereden lijkt het goed te gaan”
“De vrachtwagen de trailer en tent zijn al snel geborgen. De tentmaterialen zijn direct naar bouwlocatie gegaan om daar volledig gecontroleerd te worden. Er is vannacht keihard gewerkt om alle spullen weer in top conditie te krijgen. Ondertussen kunnen we de eerste foto delen dat de tent klaar gemaakt wordt om vandaag alsnog gebouwd te worden.
Met hart en zeil
Het is mega hartverwarmend om te zien hoe iedereen zijn schouders eronder heeft gezet om dit te realiseren ondanks de spannende uren net na het ongeluk voordat we wisten dat het met de mannen goed ging! Helden die terug zijn gekomen van hun vakantie, oud-collega’s die vandaag overal in het land bij aan springen zijn. Zzp’ers die zich spontaan hebben aangemeld om vandaag bij te springen. Hulp van klanten, andere tentenleveranciers, transportbedrijven, leveranciers, vrijwilligers van diverse evenementen en ga zo maar door”. Van Ham is reuze blij met de inzet van iedereen en spreekt hier met veel lof over. Met hart en zeil.