Uncategorized
1 juni 2022

Hoeveel beschermengelen heeft Paolo Duiker?

foto’s en filmpje Facebook Zanzara
Bron: Gelderlander

DOETINCHEM – Paolo Duiker (69) van Circus Zanzara raakte afgelopen maandag bekneld onder een heftruck van zo’n 1500 kg. Na 1,5 uur werd hij bevrijd door de brandweer en vervoerd via traumahelicopter naar het ziekenhuis in Nijmegen. Nu blijkt toch wel dat deze circusman de grootste mazzelaar is van Nederland. Hij hield er slechts een gebroken bot bij het scheenbeen aan over. Circus Zanzara maakt elke dag een Verslag van de Dag op Facebook en daar hebben wij dit filmpje even van geleend.

https://www.facebook.com/1368954125/videos/1073116019943468/

Allereerst werd gevreesd dat het been verbrijzeld zou zijn, maar nu valt het allemaal mee, herstel zal een week of zes duren.

TOILETHUISJE
Het ongeluk gebeurde toen Paolo met zijn vrouw Mayka Hessels een toilethuisje ophaalde bij een boerderij. Hoewel het toilet al op de aanhanger stond wilde Paulo de manier waarop het toilet stond verbeteren. Het wiel schoot weg, alles viel om en Paolo gleed uit tijdens een sprong voor zijn leven. Hij kwam met zijn been onder de heftruck terecht.
Het stel kon er niet onderuit om 112 te bellen. De vlucht met de traumaheli heeft Paolo niet bewust meegemaakt. In het Radboud in Nijmegen werd hij weer opgelapt.
Het zal wellicht nog wel even duren voordat hij deze acrobatiek weer kan uitvoeren met zijn vrouw. Paolo, sterkte gewenst, want je kunt vast niet zo lang stilzitten.